Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lažne transformacije

Osobna trenerica pokazala zašto ne možemo vjerovati društvenim mrežama: 'Evo kako mijenjaju izgled tijela'

Foto: Pixabay
1/2
08.04.2021.
u 16:30

U videu svoje tijelo 'transformira' u samo nekoliko sekundi, povlačeći donje rublje gore, udišući i mijenjajući položaj ramena

Društvene mreže mogu biti prekrasan izvor inspiracije, bez obzira na to što želite učiniti, ali trebali bismo biti oprezni i ne vjerovati u sve što vidimo na mreži, jer ne znamo stvarnost koja stoji iza slike. Upravo to je poanta koju je jedna osobna trenerica nedavno istaknula na svom Instagram profilu, kako piše Mirror.

Georgina Cox podijelila je video u kojem je pokazala kako fitness računi lako lažiraju transformacije tijela koriste koristeći određene kutove, odjevne predmete i tehnike osvjetljenja.

Jesu li kokice zaista dobar izbor za mršavljenje ili bismo ih trebali izbjegavati?

1/4

U videu svoje tijelo 'transformira' u samo nekoliko sekundi, povlačeći donje rublje gore, udišući i mijenjajući položaj ramena. Upravo tako mnogi fitness računi pokazuju ‘nevjerojatne rezultate postignute vježbanjem’, što je ponekad daleko od istine.

- Pazite na sve što vidite! Kad sam tek krenula u teretanu, pratila sam toliko računa o fitnesu zbog njihovih nevjerojatnih" transformacija ". Vjerovala sam u svaku riječ jer u mom umu slike ne lažu zar ne? Ovi računi koji su me trebali motivirati ostavili su me samo pod preispitivanjem mog napornog rada i rezultirali su time da stalno uspoređujem svoj napredak s njihovim - napisala je uz svoju objavu.

- Toliko je važno biti svjestan slika koje vidite i stvarnosti koja stoji iza njih, toliko je čimbenika koji potpuno mogu promijeniti način na koji netko izgleda! Poziranje, kutovi, osvjetljenje i postavljanje odjeće će pridonijeti mnogim nevjerojatnim transformacijama našeg tijela, ali ti se čimbenici mogu upotrijebiti protiv nas - nastavila je. 

Otkako je objavila ovaj video, njezina objava brzo je postala viralna i prikupila oduševljenje mnogih korisnika. 

- O moj bože hvala ti na ovoj objavi, ti apsolutna kraljice! Toliko je važno podsjetiti se da ne vjerujemo svemu što vidimo na društvenim mrežama i da su naša tijela uvijek dostojna i uvijek dovoljno dobra - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Hladna fronta napravila je pravu zimsku idilu u Otočcu: Pogledajte bajkovite prizore!

Ključne riječi

Komentara 12

MO
montello
18:26 08.04.2021.

a e

Avatar Malazan
Malazan
18:40 08.04.2021.

Pa ti vjeruj rođenim očima

Avatar patkovic
patkovic
19:54 08.04.2021.

obično za "posle" uvuku stomak i namažu se bekutanom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije