Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je to moguće?

Samohrane mame u četrdesetima otkrile: 'Jako je teško pronaći partnera, čak i danas kada postoje aplikacije'

Shuttershock
07.04.2021.
u 19:15

Moja desetogodišnja kćerka misli da sam luda jer ne želim izlaziti s ćelavim tipovima, pa me stalno podsjeća da 'većina tipova mojih godina ionako neće imati kosu', ispričala je samohrana mama

Dvije samohrane mame, koje su već neko vrijeme same, za The Sun su ispričale kako im je bilo ponovno početi izlaziti u 40-ima, te kako su se nakon više godina braka uopće snašle s online traženjem partnera i aplikacijama poput Macha, OkCupida ili Tindera...

Mel Sims (48)

Poduzetnica Mel Sims živi s desetogodišnjom kćerkom, a sama je već dvije godine jer je, kaže, u njenim godinama bez obzira na brojne aplikacije teško opet pronaći 'ljubav svog života'.

- Tijekom lockdowna mi je kćerka davala savjete.o tome s kakvim bi tipovima trebala izlaziti i kako bi im se trebala predstaviti. Njoj je na primjer čudno što online pričam s više njih istovremeno - ispričala je Sims koja kaže da joj je najgore što nikad ne zna je li netko uistinu onakav kakvim se online predstavlja. 

Njena desetogodišnjakinja, kaže, misli i da je 'mama luda jer ne želi izlaziti s ćelavim tipovima, pa ju stalno podsjeća da 'većina muškaraca u njenim godinama ionako neće imati kosu...' 

- Šarmantno, da... - kaže Sims koja, ako će slušati kćerkine savjete, mora naći nekog tko je prvenstveno dobar s djecom, sposoban  za kućne popravke i tko se neće htjeti useliti k njima dvjema. 

Foto: Shuttershock

- Dakle po njoj je za mene idealan 'sam svoj majstor' tradicionalist koji će svraćati popravljati nam stvari - kaže Sims koja bi, isto prema savjetima kćerke, trebala izbjegavati muškarce koji po cijele dane gledaju TV, koji su strogi prema djeci, te one koji ne bi shvatili da se ona i dalje dobro slaže s njezinim tatom.

- Ona me želi našminkati za spojeve pa sam nedavno na jednom izgledala kao bakica s ružičastim obrazima - požalila se Sims koja kaže kako od kćerke ipak ne želi ništa skrivati.

Zašto i kako lažemo i postoji li uopće život bez laži i laganja?

1/2

- Kad s nekim odem na chat, ona sluša dio razgovora da ju mogu pitati što o njemu misli - priznala je.

Kate Mayer (47)

Umjetnica Kate Mayer majka je sinova od devet i 12 godina i živi u u istočnom Londonu. Razvela se, kaže, u 40.-oj godini, nakon punih 19 godina braka.

- Kad sam ja zadnji put izlazila, jedva je internet postojao, a kamoli online aplikacije za spojeve - rekla je Mayer koja je u posljednjih pet godina bila na čak 100 prvih spojeva, često i po dva tjedno.

Isprobala sam sve aplikacije - Tinder, Bumble, Hinge, Guardian Soulmate, Match... - kaže, a često bi ju na spoju dočekali i oženjeni tipovi koji bi to zaboravili spomenuti.

Foto: Shutterstock

Iako joj i danas, kaže, prilaze dečki od 18, izbjegava muškarce mlađe od 40 godina jer većina na kraju otkrije da ipak želi djecu.

- U ovih sam pet godina spojeva doživjela sve moguće - rekla je Mayer koju je jedan tip pitao bi li za njega glumila njegovu maćehu koja mu se sviđa, a drugi joj je rekao kako 'žena poput nje treba imati nekoga da pazi na sve njene potrebe, pa bi on mogao biti njen rob.'

- Uglavnom nailazim ili na previše potrebite ili pak emocionalno nedostupne muškarce, a svi već na prvom spoju žele seks - rekla je, a mnogi na svom profilu napišu i da su 'bez prtljage'.

- Pretpostavljam da to znači bez djece. Ja svoju djecu ne gledam kao prtljagu ali izbjegavam tipove koji imaju djecu - priznaje ova mama koja je sedam mjeseci izlazila s jednim tatom, ali se svejedno izbezumio kad mu je predložila da upozna njene klince. 

- Bilo mi je grozno - kaže ona i dodaje kako misli da ljudi danas olako online biraju potencijalne partnere online, ne razmišljajući da je i s druge strane stvarna osoba koju lako mogu povrijediti...

Previše ste pojeli za Uskrs? Evo kako se riješiti nadutosti!

 

Ključne riječi

Komentara 5

5S
505.scrtom
19:30 07.04.2021.

samohrane mamice traže princa i traže i traže i traže...

MP
mpard
22:52 07.04.2021.

Puno traze a nista ne daju!

ST
sttipe
21:43 07.04.2021.

Kad sve znaju kako izgledaju najlipši glumci, i na "niže" ne žele pristati. 5-10% ih nađe kreš šemu, za uru tjedno, ostale to jednostavno ne žele... Dovoljno... Da žele, imale bi!!! A muškima je slađa piva ( nekima prostitutka), od ponižavanja zbog neke babe koja slini na puno mlađe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije