Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što napraviti

'Osjećam se krivo jer je moj ljubavnik gotovo istih godina kao moj sin'

shutterstock
04.02.2022.
u 22:30

Iako zna sa su u različitim fazama života, to je najlakša veza bez stresa u kojoj je ikada bila.

– Izlazim sa prekrasnim mlađim muškarcem. Smiješan je, super izgleda i čini me tako sretnom, ali kad sam s njim osjećam se krivim. Naime, on je istih godina kao i moj sin jedinac. Nisam tražila mlađeg muškarca do danas, ali sam se s njim spojila kad smo se prije šest mjeseci upoznali na internetu – napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Ona ima 47, a on 26 godina. Bila je iznenađena kada ju je pitao želi li izaći s njim, ali ju je najbolja prijateljica nagovorila da prihvati, inzistirajući da je “život je prekratak”. Od tada su zajedno i osjeća se neizmjerno sretna. Iako zna sa su u različitim fazama života, to je najlakša veza bez stresa u kojoj je ikada bila.

– Imamo odličan seksualni život i on voli moje samopouzdanje, često komentirajući da su žene njegovih godina previše nesigurne. Ali ponekad se osjećam krivo, pogotovo nakon što smo imali seks. Glavni razlog je to što moj sin, ima 24 godine, skoro istih godina kao i moj dečko, i to mi je nekako pogrešno. Ne znam bi li naša veza mogla igdje krenuti, ali bojim se da ću uskoro morati reći svom sinu – nastavila je.

– Ne radite ništa loše. Ako uživate u međusobnom društvu i nitko drugi nije povrijeđen, nema razloga zašto svoju sreću ne biste podijelili s drugima. Želite podršku svog sina pa mu recite o vašoj vezi. Čuvanje tajni samo će povećati vaš osjećaj krivnje, a osim toga, nemate što skrivati. Velike promjene u obiteljima nikad nisu lake. Ne pokušavajte osvijetliti situaciju ako je vaš sin uznemiren ili ga osuđivati ​​zbog njegove reakcije. Vrijeme će mu pomoći da se navikne i željet će da budete sretni – odgovorila joj je Deidre.

Ovim jednostavnim trikom riješite se zamagljenih stakala i kondenzacije preko zime:

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
12:00 05.02.2022.

Ako ga volis budi s njim

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
04:38 05.02.2022.

tako sam i ja pumpao ove starije pa ih se kasnije nemožeš riješit to i tebe čeka pogotovu kad presuš

RA
radolizem
03:01 05.02.2022.

Ponekad pogledam prikaz ovakve veze u filmovma za odrasle i ne zapažam ništa protuptirodno. Ti žen , on jr muškarac, ako se "ona" i "on" žele i ako si pašu to mora biti odlino. Samo što moraš znati da će se situacija promijrntii i da za 10 godina, ti ćeš imati 57 god, on 38, kada će on gledati ove od 28.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije