Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osjećajte se bolje nakon tretmana Studija za njegu tijela Močinić

Studio za njegu tijela Močinić
Studio za njegu tijela Močinić
PR
Autor
PR članak
10.03.2011.
u 08:00

Ako imate suvišne kilograme, preporučujemo tretman za mršavljenje koji se sastoji od aurikulopunkture, biljnog čaja i uputa o prehrani

Studio za njegu tijela Močinić je mjesto na kojem se možete riješiti suvišnih kilograma, celulita, preoblikovati pojedine dijelove na licu ili tijelu, ukloniti trajno neželjene dlačice, pojačati metabolizam i vitalnost ili, ukratko rečeno, izgledati i osjećati se bolje nego prije dolaska.

Ako imate suvišne kilograme, preporučujemo tretman za mršavljenje koji se sastoji od aurikulopunkture, biljnog čaja i uputa o prehrani. Ušna akupunktura ubrzava metabolizam, smanjuje apetiti i nervozu, a izuzetno je praktična jer iziskuje samo jedan dolazak tjedno, a svih 24-i sata tijekom dana ste pod tonusom. Biljni čaj ima ugodan okus a upute o prehrani su isključivo individualne kako bi se izbjeglo gladovanje i pretjerano odricanje. Nakon jednog tretmana vaga bi trebala pokazivati barem 2 kg manje, a po centimetrima od 1 do 3 manje na kritičnim mjestima.

Početni rezultat je ohrabrenje za dobivanje samopouzdanja i volje za daljnju eliminaciju suvišnih kilograma.

Kavitacija i radiovalovi (radiofrekvencija) su zadnjih nekoliko godina drastično popravili i unaprijedili mogućnosti kozmetičkih salona u tretiranju celulita i drugih neestetskih pojava na licu i tijelu. Nakon tretmana kavitacije uz smanjivanja broja masnih stanica mjeri se i od 1 do 5 centimetara manje u obujmu na tretiranim mjestima. Nakon tretmana radiofrekvencije uočljivo je smanjivanje celulita, bolji tonus pa čak i manja izraženost strija. Sinkronim djelovanjem kavitacije i radiovalova možemo napraviti reshaping (preoblikovanje) skoro svih dijelova lica ili tijela.

Elektrostatska stimulacija je trenutno ekskluzivna ponuda Studija za njegu tijela Močinić jer je upravo njega talijanska tvrtka Akern izabrala za promociju u ovom dijelu Europe. Tretman elektrostatske stimulacije izvodi se ležeći ili sjedeći 30 d0 40 minuta i pri tome možete slušati glazbu, čitati novine, pričati na mobitel ili se jednostavno samo opustiti. Zadaća tretmana je poboljšavanje metabolizma i vitalnost što istovremeno poluči i snažni antiage efekt. Bazalni metabolizam se može povećati za čak 37% a prosječna vrijednost je 19,1% što znatno olakšava zadovoljavanje energetske jednadžbe, odnosno znatno olakšava mršavljenje ili održavanje postignute težine.

I za kraj, nešto što nema veze sa kilogramima i celulitom, ali znatno olakšava postizanje željenog izgleda. Svi koji započnu sa ipl tretmanima trajnog odstranjivanja dlačica imati će garantiranih -50% do godišnjeg odmora, a to su i tretmani čije izvođenje se nepreporučuje uz izlaganje suncu ili solariju.

Želite prijaviti greške?