Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Oralna higijena na prirodan način

SPLAT
Foto: Promo
1/10
PR
Autor
PR članak
16.06.2017.
u 16:20

Prirodni sastojci, eterična ulja i biljni ekstrakti uključeni su u formule svih SPLAT pasta za zube, pjena i vodica za ispiranje usta.

Što čini SPLAT proizvode tako posebnima?

VISOKA UČINKOVITOST
Svaki proizvod stvoren u SPLAT-ovim laboratorijima za istraživanje i razvoj usmjeren je najučinkovitijem rješenju određenih pitanja oralne njege. Da bi se postigla najviša učinkovitost svakog proizvoda, on se stvara u suradnji sa stomatolozima i specijaliziranim ustanovama iz cijelog svijeta. Ovi napori rezultiraju inovativnim i jedinstvenim proizvodima, čija je visoka učinkovitost potvrđena dugotrajnim testiranjima provedenim u EU, Japanu i zemljama bivšeg SSSR-a.

INOVATIVNI PRISTUP
Jedinstveni inovativni Sp. White System® čini caklinu besprijekorno čistom i sjajnom bez ogrebotina ili povećane osjetljivosti zuba.

LUCTATOL® sustav, koji je uključen u sve dječje proizvode, nastao je kao rezultat međunarodnog istraživanja. Zahvaljujući njegovu dokazano inhibitornom učinku (do 96%) na formiranje dentalnog plaka i razvoj karijesa, SPLAT proizvodi postali su globalno prepoznatljivi.

Aktivni oblik HIDROKSIAPATITA, proizvedenog isključivo za SPLAT proizvode, namijenjen je dubinskoj obnovi cakline i dostupan je u novoj generaciji SPLAT bioaktivnih pasta za zube.

Foto: Promo

JEDINSTVENI PRIRODNI SASTOJCI
Prirodni sastojci, eterična ulja i biljni ekstrakti uključeni su u formule svih SPLAT pasta za zube, pjena i vodica za ispiranje usta. SPLAT bioaktivni profesionalni proizvodi sadrže jedinstvene i ekskluzivne inovativne sastojke:

100% prirodni bioaktivni kalcij dobiven iz ljuske jajeta,

hidroksiapatit - glavni sastojak zubne cakline,

kompleks mliječnih enzima za održavanje zdrave mikroflore,

bio koncentrat lavande,

ekstrakt bisera

i aktivni ugljen drva breze.

Ovi i mnogi drugi sastojci u aktivnoj formi osiguravaju maksimalni terapijski učinak na zube, a koriste se kod kuće.

Foto: Promo

SIGURNOSTI I EKOLOŠKA OSVIJEŠTENOST
SPLAT proizvodi sigurni su i prikladni za svakodnevnu uporabu. Ne sadrže sintetička antiseptička sredstva, kao što su triklosan ili klorheksidin, dok je sadržaj sredstava koje stvaraju pjenu minimalan. Proizvodi ne sadrže natrij lauril sulfat i šećer. SPLAT proizvodi proizvedeni su korištenjem sastojaka vodećih svjetskih dobavljača u tvornici kompanije, koja ima sjedište u ekološki čistom području Valday. SPLAT proizvodni pogon jest CO2 neutralan i ima certifikate u skladu s međunarodnim standardima dobre proizvodne prakse i ISO 9001.

Želite prijaviti greške?