Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste isprobali?

Oprali ste plahte? Odmah ih stavite na madrac da se osuše, tvrdi jedna mama

Shuttershock
05.08.2021.
u 07:00

Dok su neki oduševljeni trikom, neki su skeptični da će sve biti mokro...

Kimberly iz Velike Britanije savjetovala je svojim pratiteljima na Instagramu da tek oprane plahte razvuku na madrac i puste da se tako osuše. Zvuči malo čudno i vjerojatno vam je odmah u mislima onaj miris vlage koji bi se mogao pojaviti, ali ona tvrdi da ova metoda sušenja provjereno radi, piše The Sun.

Izvadila je posteljinu iz perilice rublja i razvukla po krevetu uz objašnjenje da će se tako osušiti već za sat ili dva, a i miris omekšivača će se proširiti prostorijom.

Mnogi korisnici nisu oduševljeni i odmah su pitali neće li krevet biti mokar, ali ona je rekla da plahte dobro ocijedi pa nema taj problem.

U komentare su se javili i oni koji su rekli da se, od kada prate Kimberly, koriste samo ovom metodom - i da je odlična.

8 znakova koji nam govore da je vrijeme za novi madrac:

1/15
Ključne riječi

Komentara 2

BO
bolnaistina
09:52 05.08.2021.

To su te moderne žene 21 stoljeća, žene sa facebooka, jedino kaj znaju pišu gluposti, a misle da su pametne.

VI
vidum
08:50 05.08.2021.

Da, trebalo bi raditi upravo tako. Ako želite da vam se madrac upljesnivi. Sve u svrhu zaglupljivanja širokih masa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije