Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrošila oko 430 tisuća kn

Operacija podizanja stražnjice pošla po krivu: "Mjesecima sam bila u bolovima i nisam mogla sjediti"

Instagram @ms.sethii
19.05.2020.
u 11:07

Oduvijek je htjela obline i nitko ju nije mogao spriječiti da ode na zahvat u Miami.

Shilpa Sethi (25) prvi put je čula za estetski zahvat 'brazilsko podizanje stražnjice' kada je imala samo 20 godina. Djevojka iz New Delhija koja se bavi modelingom uštedjela je 10 000 dolara (71 660 kuna) kako bi joj uzeli salo iz jednog dijela tijela i ubrizgali u stražnjicu, prenosi UNILAD.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption this 👀 👸🇮🇳

A post shared by Shilpa Sethi (@ms.sethii) on

Otputovala je u Miami na operaciju, iako ju je mama upozoravala da to ne napravi. Shilpa je odmah nakon zahvata shvatila da nešto nije uredu. "Nisam imala zraka i osjećala sam užasnu bol u nozi."

"Liječnika sam odabrala po svim recenzijama koje sam pročitala na internetu, a sada sam shvatila da su bile lažne. Osoblje u klinici svakom je pacijentu dalo kremu za ublažavanje bolova prije nego su ih tražili da daju recenziju. Voljela bih da nisam odabrala tog kirurga i ovo pričam jer ne želim da se netko zezne kao ja."

U videu pogledajte još jedan loše odrađen zahvat:

Ne samo da loše odrađena operacija nije ispunila Shilpinu ideju o izgledu, već je mjesecima nakon bila u bolovima i nije mogla sjediti. "Bilo je užasno bolno, nisam mogla sjediti normalno mjesecima."

Ova 25-godišnjakinja morala je otići tri puta na popravak koji je, osim bolan, bio i skup. Potrošila je oko 60 000 dolara (430 000 kuna) kako bi popravila svoj izgled, a usput je odlučila napraviti i umjetne grudi. 

Ne brine ju novac koji je potrošila jer sada, zahvaljujući izgledu, ima 1,5 milijuna pratitelja na Instagramu i zarađuje nekoliko tisuća dolara mjesečno od modelinga. "Fanovi mi govore da imam odličnu stražnjicu, a s obzirom na to da je sva od sala, jako je mekana."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shilpa Sethi (@ms.sethii) on

Svoje bolno i loše iskustvo ostavila je iza sebe, ali upozorava sve djevojke da dobro istraže sve o liječniku kojeg biraju. "Liječnik koji je meni napravio stražnjicu prošle je godine ubio jednu djevojku svojim loše odrađenim zahvatom. Ljudi poput njega doslovno uzimaju drugima život."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije