Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SVADBENIH ZVONČIĆA?

Oksana ne planira svadbu s Melom Gibsonom

gibson okasana
Pixsell
27.09.2009.
u 16:35

On joj producira spotove, čak i pjeva u njezinim pjesmama, i u biti otkako je ostala trudna s Melom Gibsonom njezina je karijera krenula uzlaznom putanjom. No, o braku sa slavnim glumcem i redateljem Oksana ne razmišlja. Navodno...

Trudna djevojka Mela Gibsona ne odustaje od tvrdnje kako se njih dvoje ne planiraju vjenčati. Ruska pjevačica Oksana Grigorieva trebala bi roditi u prosincu, no na svaki upit medija o potencijalnoj svadbi kategorički niječe da za to postoji neka mogućnost. Takoer je opovrgnula i da su se njih dvoje zaručili.

Mel je počeo javno izlaziti s Oksanom nedugo nakon što je objavio kako se rastaje od svoje dugogodišnje supruge Robyn.

- Nemamo nikakve planove za vjenčanje. Nisam niti razmišljala o tome., izjavila je Oksana u razgovoru s Lorraine Kelly za GMTV dodavši kako je ispunjava intimna veza s čudom života te da su djeca nešto predivno.

Pjevačica već ima dvanaestogodišnjeg sina iz veze s Timothyjem Daltonom, nekadašnjim Jamesom Bondom, a Gibsona je upoznala nakon što je potpisala za njegovu produkcijsku kuću Icon.

Veza je obznanjena na holivudskoj premijeri filma X Men Origins: Wolverine samo par dana nakon što je Robyn predala papire za razvod.Robyn će najvjerojatnije razvodom dobiti oko 640 milijuna funti Gibsonovog bogatstva.

Za to vrijeme trudna Oksana je snimila album Beautiful Heartache u čijem je stvaranju i sam Mel aktivno sudjelovao, režiranjem spotova pa čak i pjevanjem na jednoj pjesmi.

- Mel je producirao četiri spota. Svaki je napravljen kao kratki film. On ima nevjerojatnu viziju. U biti mi je upravo on dao dio moje kreativnosti i podupro moj instinkt da preuzmem stvari u svoje ruke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije