Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna je li pogriješila

Ohrabrila je djevojku svog sina da ga ostavi: ‘Ona može puno bolje!’

Shutterstock
04.03.2024.
u 14:22

Ispričala je da je mladi par bio zajedno tri godine i kad su tek počeli izlaziti u srednjoj školi činili su se kao izvrstan spoj, ali onda se sinovo ponašanje pogoršalo

Zabrinuta mama ispričala je kako je poticala djevojku svog sina da prekine s njim jer ona može bolje. Naime 41-godišnjakinja je rekla da je njegova 20-godišnja partnerica Lily vrlo marljiva, bavi se sportom i ide na fakultet s nadom da bi mogla postati liječnica. No njezin 20-godišnji sin, s druge strane, bezvoljan je kada je u pitanju pronalaženje posla ili odlazak na fakultet, ima lošu radnu etiku i vrijeme provodi igrajući igrice i tulumareći, piše Mirror.

Ispričala je da je mladi par bio zajedno tri godine i kad su tek počeli izlaziti u srednjoj školi činili su se kao izvrstan spoj, pogotovo jer se njezin sin trudio oko svoga izgleda, ali da se njegovo ponašanje naglo pokvarilo.

VEZANI ČLANCI:

Žena je tako pitala kolege korisnike Reddita je li pogriješila što je savjetovala Lily da razmisli o vezi nakon što joj se djevojka povjerila da je uznemirena zbog nedostatka motivacije i ambicije njezina sina. Mama je rekla da zna da njezin sin još uvijek voli svoju djevojku, ali da djevojci nije pridavao pažnju koju zaslužuje pa joj je rekla da ne smatra da će se njegov stav uskoro promijeniti i da Lily treba uzeti u obzir svoje potrebe.

"Kad me je pitala što bih ja učinila u njenoj situaciji, rekla sam joj da stavi sebe na prvo mjesto i ono što želi. Lily mi je zahvalila i rekla da će razmisliti o stvarima. Ranije danas, moj sin je sišao dolje u bijesu govoreći mi da je Lily prekinula s njim putem SMS-a. Pitala sam ga što je rekla i očito se poruka odnosila na razgovore sa mnom koji su je natjerali da preispita vezu. Moj sin je bio bijesan što sam se umiješala i rekao je da sam prešla granice. Rekla sam mu da nisam savjetovala Lily da ga ostavi, samo sam rekla da mora sama odlučiti što je najbolje za nju. Moj sin sada ne razgovara sa mnom, a moj muž je ljut jer vjeruje da će bez Lily kolotečina moga sina trajati još dulje. Također mi nedostaje Lily u blizini. Jesam li pogriješila?", napisala je u objavi. 

GALERIJA: Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze! 

1/5

Ostali korisnici na forumu jednoglasno su stali iza majčina stava, a u jednom je komentaru pisalo: "Niste joj rekli da prekine vezu, rekli ste joj da uzme u obzir svoje potrebe. Vaš sin sigurno nije. Recite svom mužu da nije na Lily da izvuče vašeg sina iz njegove kolotečine i da možda treba provesti više vremena učeći ga kako da bude dobar čovjek, a ne kreten. Neka vaš sin bude ljut, on će učinite jednu od dvije stvari, ostati ljut ili se pokrenuti i početi raditi nešto u svom životu. Previše mladih odraslih ima malo ili nimalo težnji i više im je stalo oko toga da žive u trenutku."

Drugi je korisnik komentirao da majka uopće nije u krivu, dodavši: "Moraš reći svom sinu da postupci imaju posljedice, a njegovo ponašanje je razlog zašto ga je Lily konačno ostavila. Pitaj zašto netko tko je ambiciozan i trudi se oko svega u životu kao Lily, treba biti s nekim tko je lijen i nemotiviran? Što je učinio da pokaže da je vrijedan njezina vremena i truda?"

Neki su tvrdili da je žena dala dobar, odgovoran savjet Lily i da bi se njezin suprug trebao više zanimati za očite probleme svog sina s motivacijom. "Činjenica da je stavljanje sebe na prvo mjesto značilo prekid s vašim sinom je njegov problem jer je očito radio nešto krivo. Vaš muž također nije u pravu jer očekuje da ga Lily 'izvuče iz kolotečine' - ako je tako jednostavno on se može umiješati i riješiti to, on je njegov sin. Osim toga, tko zna? Možda će ovo biti udarac koji mu treba da se sredi i ponovno je osvoji (malo vjerojatno jer ovo nije romantična komedija, ali nikad ne reci nikad)", pisalo je u još jednom komentaru. 

Majka (61) sinu i njegovom partneru bila surogat: "Sve bih u trenu ponovila!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije