Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Zašto muškarci koji ožene puno mlađe žene često to i požale? Stručnjakinja ima zanimljiv odgovor

Shutterstock
03.03.2024.
u 20:26

Ostavljenu ženu prvo su svi žalili, a onda je na kraju ona ipak pobijedila

Prije nekoliko večeri, moj mi je prijatelj jadikovao zbog nevolje u koju se uvalio. Vidite, u zreloj dobi od 58 godina on je uokolo trčao za svoje dvoje male djece. Da skratim dugu i pomalo kompliciranu priču, prije pet godina je tadašnju suprugu ostavio zbog puno mlađe žene. Da, to je skandalozno, znam!, napisala je u svojoj kolumni u The Postu seks stručnjakinja i autorica Jana Hocking.

Tada je već sa prvom ženom imao, dodaje ona, dva odrasla sina i veselo je koračao prema mirovini, no to je trajalo samo dok mu nova i mlađa žena nije počela govoriti da joj biološki sat otkucava; i da joj je zadnji čas za dijete... A nakon njenog upornog preklinjanja, popustio je i odlučio je u svojoj 'zlatnoj dobi' još jednom postati tata...

VEZANI ČLANCI:

"Otprilike devet mjeseci kasnije par je dobrodošlicu poželio svojim blizancima, a moj je prijatelj sljedećih nekoliko godina sa zavišću promatrao kako se njegova bivša žena umirovila i smjestila u njihovu kućicu iz snova, te kako prekooceanskim letovima putuje kako bi istraživala svijet; dok on pak odlazak u mirovinu stalno odgađa, u strahu da mu primanja tada neće pokriti potrebe nove obitelji", ispričala je Hocking koja kaže kako joj je, dok se on tako jedan put žalio, palo na pamet da je njegova bivša u novonastaloj situaciji zapravo jedini pobjednik.

"Ne može se poreći da je ona pobijedila; a svi su je žalili kad ju je ostavljao zbog te prelijepe mlade žene...Njega su pak muški prijatelji sa odobravanjem tapšali po leđima, možda želeći da i njih same svake večeri kući dočekuje Miss Legs Eleven; ali ako pogledate dugoročne rezultate, ima i puno važnijih stvari od seksa s lijepom ženom, zar ne?".

"Nisam mislio da će mi život ovako izgledati!", rekao joj je prijatelj jedan dan, a priznao je i da je sinovima rekao da mu prestanu govoriti kamo im mama putuje. Ljubomora ga je ubijala. Naravno, svi vidimo muškarce poput Micka Jaggera, Aleca Baldwina i Al Pacina kako se šepure gradom s mlađim ženama, ali pogodite što za to vrijeme rade njihove bivše žene? Prokleto se dobro zabavljaju u svojim zlatnim godinama s manje odgovornosti, odraslom djecom koju mogu posjećivati i unucima s kojima se mogu igrati kada požele...", piše Hocking.

Zatražila je razvod braka nakon što je otkrila poruku od jedne riječi na suprugovom mobitelu! 

Komentara 4

MO
montello
09:15 04.03.2024.

ako je 15 godina razlike to je previse

DO
doktorica
22:24 03.03.2024.

tko mu je kriv

RA
Rad
07:43 04.03.2024.

Ako trebam odlučiti između dobivanja još jednog djeteta i prekooceanskih putovanja izbor je vrlo jednostavan. Ovako razmišljati kao strucnjakinja razmišljaju samo sebični i egoistični ljudi, pravi pobjednik je navedeni gospodin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije