Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

Odvjetnik za razvode tvrdi da muškarci trebaju platiti račun na prvom spoju jer, kaže, to otkriva jednu bitnu stvar

Shuttershock
20.04.2022.
u 12:30

Savjetuje da na kraju spoja, kada izvadite novčanik i ponudite da platite račun, gledate reakciju partnerice

Odvjetnik za razvode otkrio je zašto misli da bi muškarci uvijek trebali platiti na prvom spoju - objašnjavajući da bi plaćanjem trebali testirati partnericu, i provjeriti je li zahvalna ili ‘razmažena i pohlepna’.

Justin Lee, odvjetnik iz Toronta u Kanadi nedavno je progovorio o tome zašto misli da bi muškarci uvijek trebali ponuditi da oni pokriju troškove prvog spoja, tvrdeći da ženina reakcija na ponudu može odrediti hoće li biti dobra partnerica ili ne.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

Objasnio je da, ako žena nema osnovnu ljubaznost da se barem pretvara da će sama platiti za sebe, već očekuje ​​da joj je obrok plaćen, onda muškarac ni ne bi trebao otići na drugi spoj s njom.

Kako piše Daily Mail, svoje je stavove podijelio na TikToku i video je brzo postao viralan – prikupio je više od 500 tisuća  pregleda i potaknuo veliku debatu među ljudima u komentarima.

@jleejd The best litmus test #datingadvice #relationshipadvice #firstdateadvice #marriageadvice #lawyer #lawyersoftiktok ♬ original sound - Breakup Lawyer Justin

Justin je tvrdio da većinu vremena, kada muškarci imaju problem s plaćanjem na prvom spoju, nije riječ o količini novca koju troše. Naime, objasnio je: “Problem je kada na kraju platimo za nekoga tko ima očekivanja da ćemo platiti. Tvoja partnerica, tko god to bila, mogla bi biti osoba s kojom ćeš se na kraju vjenčati. Vjerujte mi kad kažem, kao odvjetnik za razvode, za koga ćete se na kraju vjenčati je jako važno.”

Savjetuje da na kraju spoja, kada izvadite novčanik i ponudite da platite račun, gledate reakciju partnerice. Ako ona samo sjedi i očekuje da ćete sve platiti, to je ozbiljan problem jer ste upravo otkrili da je ‘razmažena i pohlepna’.

“Zamislite samo kako će se netko takav ponašati prema svom partneru, prema supružniku.' Upravo ste saznali da osoba ispred vas nema ni obraza ponuditi platiti barem pola računa. Stoga nikada ne bi trebali ići na drugi spoj s njima. I zato muškarci uvijek trebaju platiti na prvom spoju”, zaključio je Justin.

Justinove tvrdnje pokrenule su veliku raspravu među korisnicima društvenih mreže, pri čemu su se neki složili s njim, a drugi su osudili njegovu ideju da bi žene trebale ponuditi da podijele račun.

“Očekujem da se moj supružnik brine o meni. Neću se ništa pretvarati”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Za prvi spoj obično žena uloži mnogo više novca i vremena u odjeću, frizuru, šminku itd.”

“Ako vam muškarac dopusti da platite na prvom spoju... Dame... Zamislite kako će biti u braku s njim do kraja života”, glasio je jedan komentar.

Ipak, neki ljudi su stali na Justinovu stranu. “U pravu ste 100 posto, 'Riječ je o uvažavanju i barem ponuditi platiti pola je ispravno”, komentirao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: “Slažem se. Moj savjet ženama je da naručite ono što si možete priuštiti i nikada ne pretpostaviti da će muškarac platiti.”

Najljepši proljetni prizori stižu iz Japana: Procvjetala stabla trešnje prava su atrakcija ❤😍

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije