Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ideja

Odlučili putovati business klasom, a djeci kupili karte za ekonomsku. Evo kakve su reakcije izazvali...

08.08.2019.
u 15:29

"Djeca od 12 i 14 godina su dovoljno velika da na miru sjede na svojim sjedalima i nikome ne predstavljaju problem. U toj dobi, dodatan prostor u business klasi, koji se nudi putnicima, za njih bi bio bačeni novac. Ne vidim u čemu je problem?"

"Prijatelji su odlučili povesti svoje unuke u dobi od 12 i 14 godina na odmor kod svog oca u SAD i riječ je o jako dugom letu..."

Započela je tako svoj post na forumu Mumsnet prijateljica spomenute obitelji. 

Pojasnila je kako otac djece radi i živi u SAD-u, a njegova supruga i majka djece te njena majka, baka djece, odlučile su odvesti djecu u posjet i on im je kupio karte za ekonomsku klasu u zrakoplovu. 

No, majka i baka djece sebi su kupile skuplju, za business klasu.  

Zgrožena prijateljica ove obitelji upitala je ostale na Mumsnetu je li to uopće dozvoljeno pustiti djecu tako da "putuju sama" jer, tvrdi, nova pravila British Airlinesa navode da djeca mlađa od 14 godina ne mogu putovati bez pratnje odrasle osobe. 

Neke su korisnice s foruma Mumsnet odgovorile kako to nije u redu prema ostalim putnicima koji će biti na susjednim sjedalima djece punih 14 sati. 

Jedna je napisala kako su "djece isto ljudi i ne bi ih trebalo tretirati kao komad prtljage". 

"Djeca nisu toliko mala i cijeli će let ionako provesti ispred ekrana, da su mlađa to bi svakako bilo ružno prema ostalim putnicima oko njih," napisala je jedna.

"Ovi su htjeli putovati kao da imaju samo prtljagu sa sobom koju će ostaviti drugima na brigu i oni se neće zamarati s tim"

Ipak, nisu svi u ovoj situaciji vidjeli problem.

"Djeca od 12 i 14 godina su dovoljno velika da na miru sjede na svojim sjedalima i nikome ne predstavljaju problem. U toj dobi, dodatan prostor u business klasi, koji se nudi putnicima, za njih bi bio bačeni novac. Ne vidim u čemu je problem?"

"U ekonomskoj su klasi, nisu u tovarnom prostoru, " još je jedan od komentara.

Pogledajte i video Zadrijemali na travi, no ovakvo buđenje nisu očekivali

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
17:46 08.08.2019.

Ovo je na nivou krađe tračnica ispred cigine kuće, kad cigo kaže policiji ma to su deca u igri uzela. -Kako u igri, pa to je 2 tone teško. - Pa šta deca znaju šta su 2 tone...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije