Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna ideja

Odličan trik za brzo čišćenje četke za kosu: Treba vam jedan neobičan proizvod!

TikTok
23.02.2022.
u 16:20

Sve što trebate učiniti je uliti malo ljepila na četku i pustiti da se potpuno osuši

Jedna majka oduševila je društvene mreže nakon što je otkrila jeftini trik koji trenutno uklanja svu prljavštinu s njezine četke za kosu – gotovo bez napora.

Korisnica TikToka, @maddie5pr, podijelila je trik na društvenim mrežama, gdje je video postao viralan, skupivši preko 2,6 milijuna pregleda, kako piše The Sun.

@maddie5pr #hairbrushhacks #cleanhairbrushes #lifehacks #hackstiktok #Fyp #foryou ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Prema triku, sve što trebate učiniti je uliti malo ljepila na četku i pustiti da se potpuno osuši. Nakon što osjetite da je suho na dodir, jednostavno ga odlijepite i s njim pokupite svu prljavštinu koja se nakupila na četki.

Brojni korisnici ostali su oduševljeni i brzo nahvalili pametan trik. “Ovo je sjajno, uvijek se mučim otpetljati sve dlake!”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Odlično! Kako se prije nisam sjetila ovoga?”

Kako se rade najpopularnije krafne iz zagrebačke slastičarnice Orijent?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije