Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Muška moda: Trendovi koji će obilježiti proljeće

Tom Tailor
22.02.2022.
u 16:08

Novi trendovi u modi neće zaobići ni muškarce. Donosimo vam kratki popis najvažnijih odjevnih komada koje će jači spol nositi ovog proljeća.

Narednih mjeseci uživat ćemo u sve sjajnijem suncu, toplim i dužim danima te prirodi koja se budi iz zimskog sna. Ali i u novim kolekcijama Tom Tailor odjeće koja već puni police, kako one fizičke u trgovinama, tako i one virtualne u online shopu. Ove sezone sve je u znaku jednostavnosti, kvalitete i održivosti – nose se bazični komadi odjeće kao što su majice s kapuljačom, prijelazne jakne i traperice, ali s malim pomakom.

Košulje s uzorkom i puloveri na pruge

Vodeći se mišlju da je proljeće sinonim za radost i svježinu, ovaj poznati njemački modni brend svoju je mušku proljetnu kolekciju obojio nježnim nijansama toplih zemljanih nota kao što su bež, svjetlo zelena i plava. Klasične košulje svjetlijeg materijala protkane su dopadljivim uzorcima za još mrvu živosti, dok one hrabrije muškarce koji se ne libe eksperimentirati s bojama očekuju košulje u romantičnoj ružičastoj i energičnoj narančastoj boji.

Sve popularnije ležerno odijevanje odrazilo se i na poslovni svijet. Pulovere, košulje i hlače zamijenile su traperice i majice s kapuljačom koje su nerazdvojni dio tzv. casual chic stila. Sportska odjeća se donedavno nosila isključivo tijekom sportskih aktivnosti, rekreacije i u slobodno vrijeme, a danas je sasvim prihvatljivo vidjeti čovjeka u tenisicama i hoodie majicom na poslu, pa čak i na neformalnom poslovnom sastanku.

Za one kojima je odlazak na posao u majici s kapuljačom suviše ležerno, Tom Tailor je u svojoj proljetnoj kolekciji pripremio moderne džempere koji se ističu višebojnim prugama također u zemljanim tonovima koji savršeno pristaju na klasične i na traper hlače.

Prijelazne jakne idealne za prevrtljivo proljetno vrijeme

Proljeće je varljivo godišnje doba u kojem jutra mogu biti vrlo hladna, a već u podne zna itekako biti toplo – a to je sasvim prikladno za tzv. prijelazne jakne. Prošivene jakne ne griju toliko jako kao zimske verzije, što je sasvim uredu jer bi vam na suncu u njima pak bilo prevruće. Decentno ušiveni džepovi i regular fit kroj daju takvoj jakni dozu elegancije, uslijed čega ju se bez problema može nositi na poslovni sastanak i u subotnju šetnju gradom.

Parka je jedna od onih jakni koje uvijek vrijedi imati u ormaru zbog svestranosti, jer se s lakoćom nosi uz različite modne stylinge. Savršeno će parka pristajati s džemperima i činiti idealnu jaknu u casual i sportskim izričajima, pa čak i uz traperice i hoodie.

Denim – materijal koji je uvijek IN

Svako proljeće donosi nove trendove, ali plave traperice uporno ne izlaze iz mode. Dobar jeans se već odavno smatra savršenom osnovom garderobe svakog muškarca jer se lako spaja s košuljama i pletenim puloverima za poslovne prilike, dok je u sinergiji s majicom kratkih rukava ili kapuljačom sjajan izbor za neobavezna druženja s prijateljima.

Posljednjih je godina popularan isprani izgled trapera jer odaje dojam udobnosti, a i cool izgleda. No, da bi se dobio taj vintage efekt, traper tijekom proizvodnje prolazi kroz agresivnu proceduru izbjeljivanja s desecima različitih otrovnih kemikalija koje se ispiru velikom količinom vode.

Modna tvrtka Tom Tailor svjesna je negativnog utjecaja modne industrije općenito na okoliš, zbog čega već godinama nastoji transformirati način stvaranja  svoje odjeće putem „Be part“ inicijative s ciljem da ono postane ekološki prihvatljivo. Stoga se za izradu „rabljenog“ trapera oslanja na „ozone wash“ tehniku u kojoj se ne koristi niti jedna kap kemikalije ili vode i sasvim je sigurna za okoliš.

Traperice, prijelazne jakne, puloveri i majice dugih rukava sastavni su dio i ženske kolekcije za proljeće 2022, a koju također krase nježne boje plave, zelene i smeđe boje te jednostavni uzorci i krojevi.

Online novitet: Tom Tailor dječja kolekcija

Ove sezone Tom Tailor proljetna kolekcija bogatija je i za dječju seriju jakni, haljina, hlača i majica s kratkim i dugim rukavima, a koji su dobrim dijelom izrađeni od organskog pamuka, organske viskoze izrađene od celuloznih vlakana na bazi drveta te recikliranog poliestera izrađenog od iskorištenih boca i otpada. Ova cool i originalna dječja kolekcija uskoro stiže i na našu web stranicu putem koje ćete moči jednostavno i brzo naručiti omiljene komade odječe za vaše djete.

Svega vas par klika mišem dijeli do vrhunskih odjevnih komada! Izaberite nešto za sebe, bolju polovicu ili dijete putem online storea!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije