Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar izbor

Odjenite se za uspjeh! Ova odjeća pokazat će da ste profesionalni

poslovna žena
Foto: Thinkstock
1/8
06.02.2014.
u 23:59

Evo čime se trebate voditi kada gradite svoj ​​poslovni stil

Iako malo tvrtki ima propisan način odijevanja (dress code), to ne znači da ono što nosite na posao ne odražava vašu profesionalnost.

Evo čime se trebate voditi kada gradite svoj ​​poslovni stil.

1. Najprije nabavite neke osnovne komade odjeće, poput sakoa, košulja i prikladnih hlača, koje možete kombinirati i s odjećom koja je više "casual" i na taj način možete svakog dana imate drugačiju kombinaciju.

Osnovne stvari birajte u neutralnim bojama, poput crne, sive, bijele ili bež jer su one lakše za kombiniranje.

Foto: VLm

2. Jedno od najvažnijih pravila poslovnog stila je: "Bez dekoltea!" U redu je nositi majice s V-izrezom, ali pazite da one ne otkirva previše. Prevelik izrez na košulji ili majici uvijek možete sakriti uz pomoć prikladne mašne ili marame.

Foto: h&m

(H&M)

3. Razmislite o tome da pronađete dobrog krojača. Ponekad je poslovna odjeća preskupa, a krojač vam može sašiti nešto jednako elegantno po znatno nižoj cijeni, a uz to i naprvljen savršeno po vašim mjerama. Dobra je ideja i pričekati rasprodaju pa kupiti dobro krojeno odijelo na sniženju.

Foto: Asos

4. Ne oklijevajte izgraditi vlastiti stil. Iako mnogi smatraju profesionalni stil prilično dosadnim ili uštogljenim, on je zapravo veoma otvoren za kombiniranje sa drugim stilovima. Svoj osobni stil možete istaknuti kroz različite detalje i asesoare, poput cipela, nakita ili dobre torbe.

>>Nosi se mala crna haljina. Kojoj bolje pristaje, Severini, Maji Šuput ili Ani Stunić?

>>Ovo su zlatna pravila pametnog shoppinga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije