Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrana Coppola

Od tete Sofije \"pokupila\" je elegantan stil i ljubav prema filmu

gia coppola
Foto: Metal Magazine
1/5
23.04.2012.
u 00:01

Da jabuka ne pada daleko od stabla, pokazuje filmsko iskustvo Gije Coppole, nećakinje Sofije Coppole, koja iza sebe ima već nekoliko minifilmova koje je režirala, no osim toga mlada Gia bavi se modelingom i fotografijom te glumom

Prezime Coppola svima je već dobro poznato, no jedna malo manje poznata Coppola zasjala je na naslovnici španjolskog časopisa Metal za proljeće/ljeto 2012. Riječ je o 25-godišnjoj Giji, nećakinji glumice i redateljice Sofije Coppole, koja je pred objektivom Erica Guillemaina prošetala ulicama u predivnim minimalističkim kreacijama Stelle McCartney.

No ova mlada brineta, koja je i privatno vjerna minimalizmu upotpunjenim tek pokojim detaljem, ne želi da je javnost prepoznaje kao modela, glumicu ili fotografkinju (čime se bavi u slobodno vrijeme), nego prije svega kao redateljicu. A da jabuka ne pada daleko od stabla, mlada je Gia već dokazala brojnim minifilmovima koje je režirala za Wren, Zaca Posena za Target i Opening Ceremony.

Njezin posljednji modno-filmski uradak jest minifilm "Writer's Block" koji je snimila za kolekciju Diane von Furstenberg i američkog jeans-brenda Current/Elliot. Reklamni filmić inspiriran je šezdesetima s puno kolorističnih odjevnih kombinacija, a u glavnim ulogama pojavljuju se Ray Liotta i Tracy Antonopolous.   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije