Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Od sutra Hrvatska ima novu omiljenu modnu shopping destinaciju za cijelu obitelj

LC Waikiki
Foto: Promo
1/12
15.05.2019.
u 14:17

LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova konačno u Hrvatskoj.

Prva LC Waikiki prodavaonica se otvara 16. svibnja u  Zagrebu, u Arena Parku u 10 sati, a iduća već sljedeći dan u Splitu u Mall of Split u podne.  Nikako ne propustite promotivni popust od 20% na baš sve artikle koji vam LC Waikiki daruje povodom ulaska na naše tržište sve do 19. svibnja u oba grada.

Foto: Arena Hospitality Group

LC Waikiki je modna tvrtka koja čvrsto vjeruje da se svatko zaslužuje dobro odijevati i upravo zato su okosnica njihove ponude kolekcije za sve članove obitelji i to s uvjerljivo najboljim odnosom cijene i kvalitete. Osim izvrsne kakvoće i iznenađujuće ugodnih cijena, različitim popustima i posebnim ponudama kroz cijelu godinu LC Waikiki će zasigurno dodatno razmaziti svoje kupce u Hrvatskoj.

Foto: Arena Hospitality Group

LC Waikiki je na globalnom tržištu poznat kao brend koji svojim kupcima uvijek nudi odjeću u najviše boja i veličina po čemu je uvijek daleko ispred drugih. U LC Waikiki trgovinama u svakom trenutku možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama. I to za cijele obitelji - od beba, preko tinejdžera do žena i muškaraca. Odnedavno se LC Waikiki diči i svojom linijom sportske odjeće, pa je zaista gotovo nemoguće iz trgovine izaći praznih ruku.
 LC Waikiki, s timom dizajnera iz cijelog svijeta, kreira i, koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, izrađuje modernu i svima dostupnu odjeću.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije