Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobični predmeti

Od starih kovanica do protetske ruke: Ovo su najčudnije stvari koje ljudi ostavljaju u hotelskim sobama!

Shutterstock
26.01.2024.
u 14:30

Velik broj gostiju iz resorta odlazi bez nekih od svojih stvari, među kojima se nalaze neke zaista čudni predmeti

Jedna turistička tvrtka otkrila je 10 najčudnijih stvari ostavljenih u hotelskim sobama u protekloj godini, a predmeti koje su putnici zaboravili prilično su neobični. EasyJet Holidays, tvrtka koja nudi pakete za odmor na više od 100 odredišta diljem Europe, ispitala je 100 hotela u svojoj mreži i podijelila svoje rezultate, piše NY Post

Zubne proteze bile su na vrhu popisa na prvom mjestu. Na drugom su mjestu pribor za vještičarstvo, a na trećem protetski udovi.

VEZANI ČLANCI:

Ostatak popisa uključivao je, prema redoslijedu, stakleno oko, bakinu "sretnu" šalicu za čaj, tisuće kovanica njemačkih maraka skrivenih iza spremnika vode u WC-u, kostim klauna, čamac na napuhavanje, kavijar i brojanice. 

"Praznici su vrijeme za potpuno opuštanje i volimo znati da se naši klijenti osjećaju ugodno u našim odmaralištima", rekao je u priopćenju Matt Callaghan, glavni operativni direktor EasyJet Holidaysa. "Naše istraživanje s našim hotelskim partnerima bilo je zanimljivo i neki od izgubljenih i pronađenih predmeta su neobični, ali drago nam je vidjeti da su naši klijenti uživali.

No, često se ostavljaju i neki najobičniji predmeti, kao primjerice smartphone, dokumenti, donje rublje, kofer, dječke igračke, ključevi, nakit i oprema za kupanje. 

Gubite stalno putovnicu? Stjuardesa ima sjajan trik! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije