Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična otkrića

Od ribe do dijamantnog prstena: Ovo su samo neke stvari koje pronalaze automehaničari u autu

Shutterstock
24.10.2019.
u 10:54

Automehaničari pronalaze različite stvari, a to i ne bi trebalo toliko čuditi, s obzirom na to da su automobili vrlo prljavi i da su često odlagališta smeća

Istraživanje provedeno u Americi otkrilo je kako 32 posto ljudi čisti svoj automobil jednom godišnje, a to je jedan od razloga zašto automehaničari kod popravka ovog prijevoznog sredstva pronalaze svašta. Od vrećice pune novaca pa do dijamantnog prstena i glave riba. Evo što su još vidjeli u automobilima i otkrili za Reader's Digest. 

Smrdljiva lubenica 

Žena je svoj automobil dovezla na popravak u petak navečer na vrući i sunčan dan i rekla kako će doći po njega u ponedjeljak ujutro. Auto je bio popravljen, ali ju je dočekao vrlo neugodan miris kada je otvorila vrata. Ispalo je kako je kupila lubenicu u petak i zaboravila je izvaditi iz automobila. "Lubenica je sada bila smeđa i mekana, s obzirom na to da je stajala određeno vrijeme na suncu. Priznala je kako ju je zaboravila u automobilu", rekao je John Burkhauser, edukator u tvrtki koja se bavi izradom softvera za popravke automobila. 

Prsten

Foto: Shutterstock

Eddie Kane iz tvrtke Tadi Brothers rekao je kako je jednom u automobilu pronašao dijamantni prsten. "Počeo sam raditi na autu i ispod tepiha sam uočio nešto sjajno. Pronašao sam veliki dijamantni prsten. Kada je vlasnik došao po svoj automobil nije se mogao prestati smijati. Njegova žena ga je izgubila prije dva tjedna i od tada ga je tražila posvuda." Vlasnik je bio toliko uzbuđen da je odmah nazvao svoju ženu.

Sirova riba 

Foto: Shutterstock

Automehaničar Brian Glastetter je jednom dok je popravljao auto osjetio vrlo neugodan miris. "Bio je to najgori miris koji možete zamisliti. Pogledao sam posvuda i onda sam vidio na stražnjem sjedalu glave ribe koje su tako stajale na ljetnoj vrućini." Ipak, nikada nije upoznao vlasnika automobila tako da ne zna koji je pravi razlog ostavljene ribe. 

Vrećica novaca 

Tehničar je jednom u automobilu pronašao smeđu vrećicu punu novaca. Točnije, u njoj se nalazilo 60 000 dolara, odnosno 401 290 kuna, a nalazilo se iza pretinca za rukavice. Tehničar je odmah odnio vrećicu vlasniku automobila koji je bio pomalo iznenađen, a on je samo iskomentirao: "Mislio sam da su mi ovo ukrali. Pretpostavljam da sam ubio onog čovjeka bezveze." 

Pseća hrana 

Foto: Shutterstock

Vlasnik je automobil dovezao u radionicu i rekao kako se čuje čudan zvuk u motoru. Automehaničar Robert Hill je pogledao automobil 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvodi: 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar roker
roker
20:28 24.10.2019.

Osupnut sam. Godinama zanimljiviju priču nisam pročitao. Tako malo truda za izmislit ovako dobar tekst. Gdje se predlaže za Pulitzera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije