Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi vole žuto

Od boje kanarinca do neonske – žuta je definitivno hit ove sezone

žuti trend
Foto: Pixsell
1/5
27.01.2012.
u 15:05

Žuta groznica zavlada je crvenim tepihom i proljetno-ljetnim kolekcijama; iako su crna i bijela vječna klasika, odvažite se na žutu jer ćete u njoj zabljesnuti u trenutku

Iako je već nekoliko sezona žuta boja "in", ove je godine taj trend poharao sve, od crvenog tepiha do modnih revija za proljeće/ljeto 2012. Na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa glumice Paula Patton, Maria Menounos i Mireille Enos odbile su igrati na sigurno te su zabljesnule u žutim haljinama, a njihov primjer počele su slijediti sve holivudske dame poput Kirsten Dunst, Camille Belle, Charlize Theron i mnogih drugih.

Žuta groznica "trese" i proljetno-ljetne kolekcije za 2012. Gotovo da nema dizajnera koji u svojim kolekcijama nije predstavio neku kreaciju u toj boji - haljinu, hlače, odijelo, kombinezon, pa čak i detalje poput cipela i torbi. Missoni, D&G, Armani, Matthew Williamson samo su neki od dizajnera koji nisu mogli reći "ne" žutoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije