Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'in' su gusće i deblje obrve

Obrve utječu na izgled cijelog lica: 'Nemojte s njima raditi ove tri pogreške!', kažu vizažisti

Shutterstock
08.07.2022.
u 10:30

S godinama kako starimo gubimo i obrve koje se stanjuju i prorijeđuju, a ako su pretanke mogu također biti i pokazatelj nekih zdravstvenih problema

Znamo da obrve mogu promijeniti izgled cijelog lica, no ako ih ne znate dobro oblikovati i radite neke česte pogreške, one mogu učiniti i da izgledate starije nego što jeste.

Tako kaže vizažistica Celine Russell koja je objasnila koje tri stvari treba izbjegavati jer će licu 'dodati' nekoliko godina.

Pretanke obrve

Možda mislite da su redovito čupanje i održavanje  obrva najbolje što možete napraviti, no pretanke obrve ostavljaju loš dojam.

- S godinama kako starimo gubimo i obrve koje se stanjuju i prorjeđuju, a ako su pretanke mogu također biti i pokazatelj nekih zdravstvenih problema - kaže Russell koja umjesto čestog čupanja savjetuje da se obrve popunjavaju olovkama, gelovima i sjenilima koja su im namijenjena.

Sijede dlačice

Druga pogreška koju treba izbjegavati je puštanje sijedih dlačica da izrastu,

Sijede obrve zaista naglašavaju godine pa savjetujem da ih trajno obojite ili pak potamnite olovkom za obrve, rekla je vizažistica koja dodaje i da ipak pazite da olovka nije pretamna.

Pretjerano oblikovanje (sculpting)

Naposljetku, Russell napominje da ne pretjerujete.

- Pretjerano trimanje, čupkanje i definiranje obrva može u nekom trenutku biti u trendu, no nikome ne stoje obrve koje su 'previše oblikovane' i izgledaju 'oštro' - zaključila je Russell za The Sun.

Za što realističniji izgled ona savjetuje da boju za obrve u gelu ili u sjenilu uvijek nanosite brzim i kratkim potezima kista za obrve ..

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije