Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastična promjena

Obitelj je se odrekla: Potrošila 400 tisuća kuna na plastične operacije kako bi izgledala kao Barbie!

Instagram
02.05.2022.
u 13:30

Za ovakav je izgled 21-godišnjakinja već triput povećala grudi, operirala nos i napravila više zahvata na usnama.

Jessica (21) ima jedan cilj u životu – izgledati kao Mattelova lutka Barbie, a kako bi to postigla već je napravila plastične operacije u vrijednosti većoj od 400 tisuća kuna. No premda je ona sama zadovoljna svojom drastičnom transformacijom, njena obitelj ne dijeli to oduševljenje pa su je se odrekli. 

Jessy, koja je na društvenim mrežama poznata kao Jessy Bunny, ispričala je za Mirror: “Blokiraju moje pozive. To je tako tužno jer bi voljela biti u kontaktu s obitelji, posebno s bratom, bakom i djedom. Nastavljam im slati poruke, ali nema odgovora..."

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Za svoj je 'Barbie look' Jessy do sada triput povećavala grudi, operirala nos i više puta usne, a ne razumije, kaže, zašto se njeni najbliži toliko protive takvoj odluci.  

Na društvenim mrežama djevojka često objavljuje fotografije prije i poslije plastičnih operacija i svoj proces preobrazbe; a dok na onima od prije s kratkom, smeđom kosom i naočalama izgleda 'prosječno', na kasnijih joj je fotografijama izgled sve osim tipičan. Nakon prvog povećanja grudi 2020. pokazala je tako kako joj kao plavuši s filerima u ustima stoji uska haljina...

Na pitanje osjeća li se bolje nakon svih estetskih operacija, otkriva: "Ustati ujutro i osjećati se ugodno u vlastitoj koži je jednostavno divno!"

Osvrćući se na svoje tinejdžerske godine, Jessica je priznala: "Uvijek sam se pretvarala da sam snažna, ali nikad nisam bila. Imala sam kratku tamnu kosu, mnogo pirsinga i dreadlockse ali to nisam bila prava ja. Moji su roditelji uvijek bili konzervativni pa kad bih ljeti nosila nešto seksi za njih je to bila noćna mora. Davali su mi šalove da pokrijem dekolte."

Jessica je na kraju sa samo 17 godina napustila roditeljski dom i brzo nakon toga započela svoju fizičku transformaciju, a otkrila je i da je svoju prvu operaciju grudi platila novcem koji je od mame i tate dobila za sate vožnje.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Komentara 3

TR
tratincica68
15:13 02.05.2022.

Dobre balote.

Avatar Avi
Avi
14:18 02.05.2022.

Izgleda kao svaka druga Srpkinja.

KR
kritiko
13:58 02.05.2022.

njoj niti jedan psihić nemre pomoći,to treba odmah u ludaru !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije