Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularno i ludo

Novo ludilo među zvijezdama zatezanje lica vrućim voskom

koža
Arhiva
21.11.2010.
u 12:15

Što sve ne bismo učinili da dulje ostanemo mladi

Navodno se radi o najbržem obliku zatezanja lica bez skalpela, a zvijezde su za ovom vrstom pomlađivanja potpuno poludjele. Naime, tijekom tretmana na kožu se nanese maska od parafinskog voska, koja se zatim grije infracrvenim svjetlom.

Uz pomoć masaže koja prethodi maski, koža upija ulja i opušta mišiće kože, te pomaže otpustiti napetost. Inače, vosak je već dugo poznat kao tretman za kožu, ali ga malobrojni koriste.

Masaža i vosak pomaže cirkulaciji kože, te pomaže opustiti facijalne mišiće. Toplina voska pomaže da aktivni sastojci prodru duže u kožu, pa je ona meka i glatka.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:31 21.11.2010.

novo ludilo medju zvijezdama ... mazanje katranom i posipanje perjem

SW
swimm
15:18 23.11.2010.

mješavina kravljeg i kokošjeg izmeta u omjeru 2x1 odlicno prodire u kozu i daje neviđen osjecaj svježine jer vi to zasluzujete....must have now...now

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije