Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poput droge...

Nova McQueenova torba Heroine stoji gotovo 215.000 kuna

alexander mcqueen
Alexander McQueen
25.07.2012.
u 00:01

Unatoč visokoj cijeni najskuplje verzije od krokodilske kože, torba modne kuće Alexandera McQueena već se našla na A-listi modnih dodataka

Da sve što napravi britanska modna kuća Alexander McQueen postane u kratkom roku hitu, pokazuje njihova nova \"it\" torba Heroine za kojom su već poludjele hollywoodske zvijezde poput Zoe Saldane.

Bezvremenski luksuzni komad, kako joj tepaju iz njezine matične kuće, podsjeća na liječničku torbu, no ipak u puno elegantnijem i profinjenim izdanju. Dio je nove jesensko-zimske kolekcije za 2012./2013., a dolazi u manjoj i većoj inačici.

No svi koji je misle kupiti, neka prvo dvaput provjere svoj bankovni račun: za najjeftiniju inačicu toga luksuznoga komada trebate izdvojiti \"tek\" oko 13.000 kuna, a najskuplja od krokodilske kože stoji oko 215.000 kuna.

A u kampanji Heroine nije bila potrebna nikakva zvijezda kao njezina glasnogovornica i sama je ponosno pozirala fotografu. Uostalom, zna da će njezine ambasadorice biti upravo mnoge slavne zvijezde koje će je nositi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije