Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršen za poljupce

Bila je usamljena pa si je muškarca – isplela!

Ispleteni muškarac
Foto: screenshot/Vimeo
1/4
04.04.2014.
u 20:10

Muškarac "dolazi" s ilustriranom knjigom u kojoj je opisana priča ove umjetnice i njenog muškarca. Priča u kojoj ovaj par leži zajedno u krevetu i gleda filmove..

Odlazak na spojeve i frustracije koje nastaju kada vas muškarac odbije ili neki slični uznemirujući scenariji više ne moraju biti stvarnost.

Barem tako tvrdi umjetnica Noortje De Keijzer. Ona je "svog muškarca" isplela, napunila ga jastukom i "oživila".

Iako priča neodoljivo podsjeća na Pinokia i Geppetta, ova umjetnica tvrdi da je riječ o jastuku za poljupce. On može imati brkove, ako ih volite na muškarcu. Može imati i naočale, uvijek će se smijati i uvijek ga možete ljubiti, kaže.

Muškarac "dolazi" s ilustriranom knjigom u kojoj je opisana priča ove umjetnice i njenog muškarca. Priča u kojoj ovaj par leži zajedno u krevetu i gleda filmove..

Foto: screenshot/Vimeo

– Svi se katkada osjećaju tužno i usamljeno, kaže umjetnica za Huffington Post i dodaje kako je ovo bio zapravo neki terapeutski projekt za nju.

Dosad je dobila jako puno pohvala za "Ispletenog muškarca" i tek poneku kritiku.

– Veselim se i negativnim komentarima. To znači da sam uspjela isprovocirati ljude da i oni iznesu svoj sud. Trebamo se riješiti tabua. Ovaj ispleteni muškarac može usamljenim osobama pomoći da se osjećaju bolje, budu sretnije, a onda će doći i prava osoba za njih.

Iako je riječ o "muškarcu bez emocija", dobro je znati u svojoj usamljenosti da ipak postoji netko pored nas, dodaje.

>>Od usamljenosti se umire ranije, a nesretna veza može vam slomiti srca

>>'Ne mogu vjerovati da svaki put naletim na osobu koja će me razočarati i povrijediti'

Komentara 2

SE
sestrićna
20:57 04.04.2014.

još da joj sabo posudi lovu za viagru lutka :))

Avatar naroz
naroz
22:51 04.04.2014.

pa taj dasa izgleda kao moja bivsa zena u krevetu -mrtva hladna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije