Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osveta povrijeđene mladenke

Noć uoči vjenčanja saznala da je zaručnik vara: 'Svima sam pročitala njegove poruke umjesto svojih zavjeta'

shutterstock
11.08.2023.
u 14:30

Probudila sam djevojke i rekla im svoju odluku; nastavit ću s vjenčanjem kako je i očekivano i osramotiti ga pred prijateljima i obitelji, odlučila je jutro nakon čitanja poruka između njega i druge žene.

Britanka Casey je bila uzbuđena što se udaje za svog zaručnika Alexa s kojim je šest godina bila u vezi; sve dok nije, dan prije vjenčanja dok je u hotelskoj sobi slavila sa prijateljicama; primila anonimnu poruku koja je sve promijenila, ispričala je za portal Tyla. Misleći da će to biti nečija poruka dobrih želja ili čestitki, podigla je mobitel na kojem je svijetlio znak za poruku i okrenula ga, a onda je ugledala niz snimki zaslona koje pokazuju poruke između njezinog zaručnika i druge žene i fotografije njih dvoje zajedno, sve od prije nekoliko mjeseci do nekoliko dana.

“Tijelo ti je j... nevjerojatno i znaš ga dobro koristiti”, piše on u jednoj poruci. "Da barem moja cura ima pola tvojih vještina...", dodaje, a neke od poruka bile su i dogovori za zajedničke vikend izlete i putovanja. Iako je bila potpuno slomljena, vjenčanje se trebalo održati za samo par sati, a buduća je mladenka dosta popila pa je odlučila prespavati i ujutro donijeti odluku što da radi.

"Probudila sam djevojke i rekla im svoju odluku; nastavit ću s vjenčanjem kako je i očekivano i osramotiti ga pred prijateljima i obitelji", odlučila je. "Danas neće biti vjenčanja", objavila je kasnije gostima, stojeći pred oltarom. "Čini se da Alex nije onakav kakvim se prikazivao", rekla je, a on, obitelj i prijatelji su bez riječi slušali što će reći dalje, na što je ona uzela mobitel i počela čitati njegove poruke. 

"Sa svakom riječju, sve je više boje napuštalo Alexovo lice", prisjetila se. "Pustila sam i da se moje uplakane oči sretnu s njegovima, ali on nije imao ništa za reći. Izašao je iz crkve dok je kum žurio za njim, a obitelj ga užasnuto pogledavala", ispričala je, a dan koji je trebao biti njena svadba, nesuđena je mladenka odlučila svejedno proslaviti s prijateljima i obitelji. A prema Facebook objavi prijateljice, svi su joj se u tome pridružili, osim dvojice Alexovih prijatelja i njegove braće.

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Komentara 1

MO
montello
11:29 12.08.2023.

dobro je napravila 😂bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije