Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunili mnoge

Njezin dečko se seli i živjet će s drugom osobom: ‘Nećemo prekinuti vezu’

Instagram/@misssmaiah
12.09.2023.
u 12:30

Također je rekla da to što sada žive zajedno ne znači da to moraju činiti do braka, ali je naglasila da će se kasnije ponovno useliti zajedno

Uvid u novu životnu situaciju jednog para zbunio je mnoge na društvenim mrežama. Maiah Police (26) sa svojim je dečkom već tri i pol godine, a mladi par trenutno živi zajedno u zajedničkom stanu. Međutim, djevojka je nedavno otkrila da će se njezin 24-godišnji partner iseliti, ali je inzistirala da par ne ide svojim putem, piše NY Post.

"Ne prekidamo, ovo je samo nova faza života za nas", rekla je, prije nego što je objasnila zašto njezin dečko napušta njihov zajednički dom. “Oduvijek je sanjao da živi sa svojim bratom, pa tko sam ja da u tome stojim na putu?”

VEZANI ČLANCI: 

Također je rekla da to što sada žive zajedno ne znači da to moraju činiti do braka, ali je naglasila da će se kasnije ponovno useliti zajedno. “Nemojte me krivo shvatiti, kad mi je prvi put rekao tu ideju, rekla sam 'Hm, što'. Dok sam više razmišljala o tome, shvatila sam da je to sjajna ideja”, rekla je. Dodala je da je bila vrlo posebna i da je imala problema sa spavanjem. 

TikTok video brzo je postao viralan, skupivši više od 7 milijuna pregleda do danas, kao i 14.000 komentara. Mnogi gledatelji nisu mogli shvatiti da bi se par mogao preseliti s drugima i ostati zajedno, vjerujući da je to znak kraja njihove veze. “Dame, saberite se i pustite je da radi svoje. Ne možemo se miješati", napisao je jedan korisnik društvenih mreža. Drugi je dodao: "Ovo je dobra stvar, tako ste mladi. Ali ovo su apsolutno prvi koraci prekida. I to je u redu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maiah (@misssmaiah)

“On se želi iseliti prije nego što prekine s tobom kako se ne bi morao nositi s dramom selidbe nakon toga”, komentirao je netko drugi. "Ovo je znak i trebali biste ga poslušati. On vam govori, a da vam ne govori izravno. To je kao otkazni rok", glasio je još jedan komentar. 

Djevojka je prilično dobro podnijela reakciju društvenih mreža, napravivši videozapise koji ismijavaju komentare koje je primila. Također je podijelila popis "za i protiv" života s partnerom koji je uključivao "podjelu stanarine" kao prednost dijeljenja doma, dok je negativan bio "teže je imati vremena za sebe".

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije