Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raznježili mnoge

Slatka prosidba oduševila korisnike Facebooka: 'Predivno i emotivno!'

Facebook/@Kamen Music Events Zadar
11.09.2023.
u 11:30

Događaj za pamćenje

Mnoge djevojke zamišljaju kako bi mogao izgledati jedan od njihovih najvažnijih dana – dan kada će ih zaprositi njihov partner. Jedan mladić svojoj je djevojci pripremio večer za pamćenje kada ju je, na njezino veliko iznenađenje, zaprosio u jednoj konobi u Zadru. 

Kako piše na Facebook stranici Kamen Music Events Zadar, mladić je prosidbu isplanirao do detalja. "Nedavno smo primili poziv od jednog simpatičnog dečka, da bi on htio 09.09.2023. u konobi zaprositi svoju dugogodišnju djevojku. Kao što znate, mi ne radimo a la carte nego isključivo privatne zabave, međutim nešto je duboko u nama govorilo, primite te duše i napravite im taj dan nezaboravnim. Tako i bi."

VEZANI ČLANCI:

U videu se može vidjeti kako mladić i djevojka večeraju, a zatim kreće provedba mladićevog plana. Klapa počinje pjevati pjesmu Olivera Dragojevića 'Što to bješe ljubav', dok se približavaju stolu. Mladić tada ustaje, kleknuvši na jedno koljeno. "Ljubavi, znaš da nisam od velikih riječi. Hoćeš se udati za mene?", upitao je, na što je djevojka suznih očiju potvrdno kimnula glavom, te ga zagrlila i poljubila. 

Na Facebook stranici Kamena piše i da su djelatnici, koji su svoj slobodan dan odlučili žrtvovati, glumili goste u konobi tako da sve ispadne što realnije, a kamerman i njegov kolega su prije događaja odvojili skoro čitav dan da bi prispojili mikrofone, posakrivali kamere i rasporedili stažiste.

Osim što je trudom 'izuo iz cipela' svoju buduću ženu, oduševio je i brojne korisnike Facebooka koji su ih obasuli lijepim komentarima i željama. "Znači ,probudim se i vidim ovo! Želim vam svima ovakve trenutke sreće, konoba Kamen bravo!", glasio je komentar jedne korisnice. "Pa rasplakah se.. Koliko iskrenosti u pogledu. Predivni su", napisala je druga. "Bože, svaka riječ je suvišna...već dugo nisam vidjela nešto tako lijepo i iskreno! Pohvale svima koji su sve ovo organizirali,a mladom paru neka je blagoslovljeno i sretno!", dodala je treća korisnica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije