Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksperiment

Nitko mu se nije javljao na Tinderu pa se fotošopirao u milijunaša: 'Sada ponude pljušte!'

TikTok/ @papergurus
04.03.2022.
u 13:30

Fotku je, eksperimenta radi, postavio na Tinder kao svoju profilnu, a kao milijunaš nije trebao dugo čekati da ga preplave pozivi djevojaka na spoj.

TikTok korisnik @papergurus ispričao je kako je nedavno preko Tindera pokušavao naći djevojku s kojom bi 'kliknuo' i koja bi s njim izašla na spoj, no kako su dani prolazili a njegov inbox ostao prazan odlučio se za pomalo drastičan korak: uz pomoć Photoshopa izradio je fotografiju na kojima drži 'dobitni' ček lutrije; s iznosom od čak 345 milijuna dolara...

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka

1/5

Mladić je u TikTok videu objasnio da je jednostavno s fotografije s pravim dobitnikom izrezao ček koji je onda 'ubacio' na svoju fotografiju, zamaglio ime pravog dobitnika i dodao svoje.

Tu je fotku, eksperimenta radi, postavio na Tinder kao svoju profilnu, a kao milijunaš nije trebao dugo čekati da ga preplave pozivi djevojaka na spoj.

A premda je s ovim potezom nekima dao ideju, mnogi su komentirali da im takav potez zvuči 'pomalo očajnički'. 

- Baš sam zbog takvih stvari odustala od aplikacija za upoznavanje... - napisala je jedna djevojka u komentarima.

- Iskreno prijatelju, to je baš tužno - komentirao je jedan korisnik, dok su se neki pak pitali 'zašto se toga nisu sami sjetili', prenosi The Sun.

Baka (85) na aplikacijama traži mlađe muškarce: "Nikad nisam upoznala muškarca koji me nije htio"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:43 06.03.2022.

Pametno mnoge vole pare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije