Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Nisu baš jutarnji tip: Ovi su horoskopski znakovi ‘noćne ptice’

Shutterstock
03.05.2023.
u 06:00

Naš horoskopski znak može nam reći toliko toga o nama samima. Baš kao što postoje znakovi koji su poznati kao ranoranitelji, postoje znakovi za koje postoji veća vjerojatnost da će biti i noćne ptice

Svi smo imali te noći kada se gledanje jedne epizode vaše omiljene serije pretvori u kasnonoćnu maratonsku sesiju ili obično listanje po telefonu potraje i do dva sata. Nekim su ljudima ove navike postale dio noćne rutine, a neki i ostaju budni do ranih jutarnjih sati bez ikakvog razloga. Možda se čini da se te navike lako riješiti, ali prema astrologinji Catherine Gerdes, biti noćna ptica ključni je dio osobnosti ova tri horoskopska znaka, piše Bustle

Naš horoskopski znak može nam reći toliko toga o nama samima. Baš kao što postoje znakovi koji su poznati kao ranoranioci, postoje znakovi za koje postoji veća vjerojatnost da će biti i noćne ptice. Ako vaš raspored spavanja nije dosljedan koliko biste željeli, sada možete okriviti svoj horoskopski znak za svoje kasnonoćne izljeve energije, ako ste jedan od ova tri znaka.

Blizanci: Blizanci su po prirodi noćne ptice i najugodnije im je kada su aktivni u kasnim satima. "Sa svojim aktivnim umovima i digitalnim afinitetom, Blizanci mogu biti na internetu do kasnih sati. Vole dijeliti ideje i mogu razgovarati s voljenima, prijateljima ili cimerima i pritom izgubiti pojam o vremenu", kaže stručnjakinja. Ovo je općenito znak koji je poznat po tome što ostaje budan do kasno u noć, čak i kada je iscrpljen.

Strijelci: Strijelci ne vole slijediti raspored i često imaju neuredan ritam spavanja. Stalno su u žurbi i imaju mnoštvo ideja, planova i dogovora koji ih prilično iscrpe. Noć je jedino vrijeme kada mogu ukrasti koji trenutak samo za sebe. To je njihova prilika za odmor i razmišljanje o budućnosti pa obično kuju planove noću, kada ih nitko ne gnjavi.

Ribe: Ribe su druge najveće sove zodijaka. Ako njih pitate, noć je najčarobnije vrijeme za punjenje baterija. U izlascima su ribe zatvarale klubove, a kad nisu plesale do sitnih sati, onda su vjerojatno gledale omiljene naslove, pravile posebnu masku za lice ili razmišljale o nekim novim životnim planovima i ciljevima. Dok drugi spavaju, ribe najbolje funkcioniraju. Baš zbog toga jutro im je najomraženiji dio dana. Ribe su u školi imale najviše izostanaka, a kao odrasle osobe najviše sati bolovanja.

Odlučila je 'trenirati kosu' pa ju nije prala 20 dana: 'Nisam bila spremna na posljedice'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije