Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštitite vezu

Nikada, ali baš nikada ne smijete kritizirati partnera

svađa
Foto: Shutterstock
04.03.2014.
u 20:30

Pokušajte vašeg partnera prihvatiti onakvog kakav on jest, a ako ne možete, onda je najbolje da se rastanete

Većina parova, kada se svađa, svađa se zbog stvari iz prošlosti.

Nikad sukob neće početi zbog toga što će netko od partnera spomenuti neku lošu stvar iz prošlosti, već nakon početka svađe počinju isplivavati stvari zbog kojih ste se prije sukobili. Trebate zaboraviti na njih.

Ako ste već odlučili oprostiti neku stvar iz prošlosti, nema potrebe da je više spominjete, a zamolite i vašeg partnera da se tako ponaša. Kada ste u vezi i nešto ne štima, uglavnom krivite partnera i želite ga promijeniti, ali stanite i zapitajte se je li stvarno do njega ili do vas.

Pokušajte vašeg partnera prihvatiti onakvog kakav on jest, a ako ne možete, onda je najbolje da se rastanete. Nikad ne smijete kritizirati partnera, jer će nakon nekog vremena on poželjeti vratiti vam istom mjerom, a vama to neće odgovarati.

>>Evo zašto je dobro nakon svađe završiti u ljubavnom klinču s partnerom

>>Ovih 5 stvari stalno radite, a mogu uništiti vašu vezu

Foto: screenshot/facebook

Komentara 1

MY
mycropht
21:54 04.03.2014.

Da se osmašima da zadatak na naprave sastavak na ovu temu, bilo bi boljih i suvislijih tekstova od ovog tekstuljka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije