Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte

Nije vam palo na pamet vježbati jogu? Pročitajte ovo...

19.03.2018.
u 09:58

Ali čak i ako niti jedno od vas nije zainteresirano za jogu, ove vježbe mogu vam pomoći u zbližavanju, razvijanju povjerenja, stvaranju balansa ili jednostavno provođenju vremena zajedno na drugačiji način.

Ne bi li bilo krasno kada bismo aktivnosti koje volimo mogli podijeliti s voljenima? Ponekad zaboravljamo da je važno izdvojiti slobodno vrijeme i za povezivanje s partnerom/icom ili prijateljima, a joga u dvoje može biti odličan odabir za to. 

Ako dijelite interes za jogom, odlično! Ali čak i ako niti jedno od vas nije zainteresirano za jogu, ove vježbe mogu vam pomoći u zbližavanju, razvijanju povjerenja, stvaranju balansa ili jednostavno provođenju vremena zajedno na drugačiji način.

Zašto raditi jogu u dvoje?

Joga u paru može biti korisna iz mnogo razloga:

Razvijanje povjerenja – kada se joga radi u dvoje, oba partnera moraju biti uključena, fokusirana i balansirana prilikom kreiranja poza. Ovim putem se učvršćuje komunikacija i razvija povjerenje u onog drugog. Partneri djeluju kao fizička, ali i emocionalna podrška jedno drugome.

Intimnost – joga je odličan način za intimno povezivanje s partnerom kroz stvaranje pokreta. Joga u dvoje omogućava zajedničko stvaranje osjećaja sreće i opuštanja, uz istodobno razvijanje međusobnog povjerenja.

Stvaranje balansa – joga u dvoje može pomoći stvaranju balansa jer prilikom stvaranja pokreta svatko jednako sudjeluje ali zajednički. Obe osobe djeluju kao potpora onom drugom i stvaraju balans u sebi, ali i u odnosu.

Kojih pet poza biste trebali isprobati s paertnerom ili partnericom pročitajte na portalu Kreni zdravo

Komentara 1

OB
ObrenM
13:31 02.04.2018.

Jogu spojimo sa sa rodnom ideologijom.To je recept za odreci se krscanstva, nataliteta i vjecnog zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije