Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije to očekivao

Nezadovoljan nakon prvog spoja: "Prevarila me jer se pojavila bez šminke, izgledala je čudno"

TikTok
28.11.2022.
u 14:30

Htio je pokazati koliko su opasni šminka i filteri kod upoznavanja na aplikaciji za spojeve, ali mnogi su ga brzo osudili u komentarima

Traženje partnera na aplikacijama za spojeve često može dovesti do neugodnih situacija na spojevima jer mnogi ljudi nisu onakvi kakvi se predstavljaju na svom profilu. Jedan je muškarac tako podijelio svoje iskustvo gdje je ostao šokiran izgledom djevojke, ali nije ni očekivao da će on biti taj kojeg će drugi napasti.

Chris Keverian obožavatelj je fitnesa i kreator digitalnog sadržaja, kako prenosi The Sun. Njegov sadržaj tipično je komične prirode, ali u jednom videu odlučio je podijeliti svoju posljednju pogrešku u vezi u dobu filtera i photoshopa.

"Kada dođete po nju i ona ne izgleda kao na svojim slikama", napisao je na videu.

@chriskeverian

That makeup and filter combo should be illegal 😳😩

♬ The Sound That Made History. - Gman

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Pokazao se kako s negodovanjem gleda u ležerno odjevenu ženu koja je ušla u njegov automobil, svježeg lica i bez šminke. Zatim je pokazao fotografiju žene na Instagramu na kojoj je odjevena smeđu satensku mini haljinu i ima puno lice šminke. Žena se oslonila nogama na kontrolnu ploču, natjeravši ga da odmahne glavom.

Njegov video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, ali mnogi se nisu složili s njegovim stavom o ženinom izgledu.

“Ona je predivna… Što nije u redu s tobom?”, komentirao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: “Izgleda bolje nego na fotografiji!”

“Ne vidim u čemu je problem. Ionako bi je jednom vidio bez šminke, ovako odmah znaš na čemu si. Uostalom, cura je stvarno predivna”, glasio je jedan komentar.

Zbog alergije na gravitaciju pada u nesvijest 10 puta dnevno: 'Ovo je ludo. 23 sata sam u krevetu'

Komentara 1

RE
remarga
20:37 28.11.2022.

Joj kako su slatki oboje, ja sam njihov fan. Oni su moji idoli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije