Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Ne želim se rastati zbog našeg sina, ali ne mogu podnijeti svog supruga'

Shuttershock
05.11.2021.
u 23:35

Nedostaje joj intima i muškarac kakav je njezin suprug prije bio, ali ne zna kako promijeniti situaciju

- Nisam sigurna zašto sam više sa svojim partnerom. Imamo sina od pet godina, ali otkako se rodio, možemo na jednu ruku izbrojati koliko smo puta bili intimni - napisala je jedna žena za The Sun.

Nekoliko puta ga je uhvatila kako gleda pornografiju na svom telefonu, a ako pokuša razgovarati s njim o tome, naljuti se i postaje nasilan.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Udario me mnogo puta, ali još uvijek želim da budemo zajedno. Ne razumijem što se promijenilo. Osjećam se tako odbojno, ali isto tako ne želim biti ta koja će nas rastati zbog našeg sina - nastavila je.

- Vaš sin je glavni razlog zašto biste trebali prekinuti s ovim muškarcem. Dijete koje odrasta u nasilnoj kući time će nesumnjivo biti oštećeno. Ovo nije ljubav. Vaš je partner fizički i emocionalno nasilan. Zaslužujete bolje - odgovorila joj je Deidre.

[DOBRE VIJESTI] Što vam se lijepo dogodilo u zadnje vrijeme? "Upoznao sam divne ljude. Bitno je da imaš neku povezanost s ljudima, to je ljepota..."

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
11:19 06.11.2021.

onda trpi nema tu srece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije