Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISTAN TRIK

Ne možete oprati mrlje sa svojih bijelih čarapa? Postoji jednostavan način s kojim će biti kao nove

Shutterstock
13.04.2022.
u 07:00

Savjet je objavljen u grupi koju su osnovali obožavatelji Mrd Hinch, influencerice koja dijeli savjete za čišćenje i održavanje doma

Čarape se vrlo brzo zaprljaju zbog hodanja ili treniranja u njima, a također se i vrlo brzo mogu istrošiti. To može biti vrlo uočljivo, a pogotovo kod bijelih čarapa. Obožavatelji Mrs. Hinch ili, kako ju mnogi zovu, 'kraljice čišćenja', podijelili su svoje najbolje savjete kako prljave bijele čarape ponovno učiniti bijelima.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`

1/5

Mrs Hinch, pravog imena Sophie Hinchcliffe, influencerica je koja dijeli savjete i trikove za čišćenje i održavanje doma. Njezini obožavatelji stvorili su grupe na društvenim mrežama posvećene dijeljenju savjeta o čišćenju. Jedna žena tražila je savjete o pranju rublja, odnosno bijelih čarapa, a vrlo brzo je dobila i odgovore. 

Kako piše Express, jedan od najpopularnijih savjeta bio je onaj o korištenju kristala sode. Sve što trebate napraviti je dodati kristale sode u bubanj vaše perilice rublja kada perete bijelo rublje, i to će izbijeliti mrlje. 

Drugi način je, kako su pisali obožavatelji Mrs Hinch u grupi, da natopite bijele čarape u kristale sode i vruću vodu prije nego što ih stavite u perilicu. 

Naime, kristali sode koriste se za čišćenje odjeće već nekoliko godina i mogu pomoći u uklanjanju mrlja i omekšavanju vode. 

- Kristali sode su odlični za čišćenje bijelog rublja, ali pomažu i da perilica bude čista - napisao je jedan od obožavatelja u grupi.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije