Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grižnja savjesti

'Seks je bio odličan, ali ne mogu si oprostiti što sam spavala s oženjenim kolegom s posla'

shutterstock
13.08.2021.
u 20:00

Osjeća se grozno što se umiješala u tuđi brak te pokušava pronaći način da oprosti sama sebi zbog toga.

Spavala sam s oženjenim kolegom s posla i sada se borim da oprostim sama sebi. Nikada nisam mislila da sam sposobna to nekome učiniti. On ima 49 godina, ja 29 godina i radimo za agenciju za nekretnine, napisala je jedna djevojka za The Sun.

Jedne su večeri otišli na piće kako bi razgovarali o nekoliko projekata na kojima su radili. No brzo je razgovor krenuo dalje i činilo se kao da su na prvom spoju. Htio je znati sve o njoj i upućivao joj je dosta komplimenata.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje

1/7

- Dok smo vani čekali taksi, zagrlio me. Odjednom su mu ruke bile na mom struku i ljubio me. Na kraju smo otišli u moj stan. Ali nismo stigli ni do spavaće sobe, seksali smo se uz kuhinjski pult. Seks je bio odličan, ali bilo mi je muka čim je završilo. Što sam učinila? Mrzim se, a najgore je što sam vidjela fotografije njegove žene i izgleda jako drago - nastavila je.

- Pogriješili ste i naučili ste da to nije za vas. Najbolje što možete učiniti je reći njemu da se više neće ponoviti. Sada kada znate da se zbog veza s tuđim muževima osjećate krivo, uložite svoju energiju u upoznavanje nekog tko je dostupan. Kažnjavanje sebe nikome neće pomoći. Vrijeme je da krenete dalje - odgovorila joj je Deidre.

Urnebesna snimka borbe za mjesto na plaži u Grčkoj:

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
13:55 14.08.2021.

Nema kajanja

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
21:24 13.08.2021.

Davao mi je komplimente pa sam jednostavno morala spavati s njim... Nažalost ovo je čak realan scenarij, i dosta čest. Većina žena pati od kojekakvih kompleksa i onda uleti rodjo s par dobrih linija i eto ga..

Avatar drug Joža
drug Joža
20:33 13.08.2021.

Jooj pa to je samo sex

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije