Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zagrebu

Navala na Zaru: Čekalo se u redu dugom 50 metara! Jeste li i vi u šopingu?

Red za Zaru u Areni Centru
Foto: Čitatelj
1/3
23.11.2018.
u 11:30

Oboružajte se strpljenjem ako i vi planirate ovog vikenda ugrabiti svoje omiljene proizvode po jeftinijim cijenama, a ako ste i vi u redu i čekate priliku za kupnju, pošaljite nam svoje fotografije na javi@vecernji.net

Španjolski brend Zara ponudio je ovog Crnog petka popuste od 50 posto, a mnogi su požurili iskoristiti priliku i ugrabiti svoje omiljene modne komade. 

U Areni centru od jutra traju gužve i lov na popuste, a Zara je posebno omiljeno mjesto ljubiteljica mode koje su u redu dugačkom 50-ak metara čekale svoj red za kupnju "krpica". Gužve su se stvarale i u Zari u Rijeci čim je trgovina otvorila svoja vrata. 

Nije "prazno" ni u ostalim trgovinama, a gužva u spomenutom šoping-centru traje od jutra. Pokazuje to i prepuna garaža Arena centra, a još veće gužve očekuju se u poslijepodnevnim satima kada će se mnogi uputiti u šoping nakon što završe s poslom. Najveće gužve su u trgovinama Stradivarius, Zara i C&A, a popusti uglavnom ne prelaze 40 posto. 

Red za Zaru u Areni Centru
1/17

Oboružajte se strpljenjem ako i vi planirate ovog vikenda ugrabiti svoje omiljene proizvode po jeftinijim cijenama, a ako ste i vi u redu i čekate priliku za kupnju, pošaljite nam svoje fotografije na javi@vecernji.net

 

Komentara 13

GR
gradjaninhr
12:01 23.11.2018.

Biti u takvom redu sat, dva ili vise zbog neke krpice sa popustom je ponizavajuce. Obicno oni koji stoje u redovima zbog popusta na takve i druge proizvode, novac bacaju na drugoj strani i opet im sve dodje na isto.

DU
Deleted user
12:16 23.11.2018.

Dok je ovaca, bit će i vune!

AM
Axis Mundi
12:50 23.11.2018.

Najveća glupost koju je čovjek mogao imitirati jer daleko je to od pravog "blek frajdeja", a i da se nudi nešto praktički besplatno, zaista je ponižavajuće i suludo stajati u redu poput stoke pred klanje ili trčati u stampedu radi jedne krpe ili još bolje - potući se s nekim. Naši trgovci uglavnom prvo dignu, a onda kao snize cijenu i čisto sumnjam da ima takvih prilika drastičnih sniženja, većih od 70% (pogotovo za kućanske aparate, bicikle, aute, tehničku robu), da bi si čovjek nekako opravdao vlastitu povodljivost. Zar baš sve moramo imitirati što dolazi iz SAD?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije