Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje iz snova

Napravit ćemo feštu o kojoj će se pričati još danima

mladenci
Davor Višnjić/Pixsell
15.02.2011.
u 09:00

U nagradu je uključeno sve – od cjelokupnog jelovnika, preko svadbene torte do apartmana i wellnessa za mladence

Večernji list u suradnji s hotelom Aristos organizirao je veliku nagradnu igru Vjenčanje iz snova, a najsretniji su bili budući supruzi iz Karlovca Tihana Antončić i Mario Jeretina koje su iz mora kupona izvukli Mirna Maras i Mario Valentić.

Nagrada koju su osvojili je vjenčanje iz snova za 100 osoba u hotelu Aristos u Buzinu koje uključuje sve osim glazbenog sastava. Uključeni su kompletan svadbeni jelovnik (hladno predjelo, juha, toplo predjelo, tri vrste glavnog jela s prilozima, salate, janjetina i odojak s prilozima, gulaš i svadbena torta), neograničena konzumacija bijelog i crnog vina, piva i sokova. No to nije sve, dobili su i naknadu za rad servisnog osoblja poslije 24 sata, najam svadbene dvorane do 5 sati, salon za doček gostiju i posluživanje aperitiva, parkirališna mjesta za sve goste, garažna mjesta za mladence i kumove, apartman za mladence, a la carte doručak za mladence u apartmanu, pjenušac za mladence (u apartmanu ili uz tortu), montažni plesni podij, montažnu pozornica za glazbu, upotrebu fitness centra za mladence, upotrebu wellness centra za mladence i troškove ZAMP-a.

Budući mladenci nisu mogli skriti veselje primajući nagradu pa su za kraj svim svojim gostima obećali nezapamćenu feštu s pet zvjezdica koju su im omogućili Večernji list i hotel Aristos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije