Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije to očekivala

Napravila je tetovažu s 18 godina pa 8 godina poslije požalila: 'Mislila sam da će izblijedjeti do sada'

TikTok
01.06.2022.
u 10:30

Iako je tetovaža na skrivenom mjestu, požali svaki put kada je netko vidi

Vjerojatno nitko ne uživa u odlasku kod zubara, no za jednu djevojku iz SAD-a posjet zubaru izaziva sram. Kenzie je na TikToku objavila kratki video u kojem objašnjava: "Kad sam napunila 18 godina i napravila tetovažu na usni jer će 'izblijedjeti za nekoliko mjeseci, najviše godinu dana'? U subotu će biti 8 godina od toga!

@mackwithlovee Dentist thinks I’m trash #liptattoo #fail #yikes #biden #tattoo ♬ drivers license - Olivia Rodrigo

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Zatim povuče donju usnu kako bi otkrila tetovažu koja glasi: "Ugrizi me” pa dodaje u videu: "Zubar misli da sam GROZNA." Njezina objava od tada je prikupila gotovo 700 tisuća pregleda, a mnogi korisnici suosjećali su sa sramotom koju osjeća.

“Ja svoju imam već 12 godina. Pisalo je ‘Sorry’, ali sada izgleda kao ‘Spicy’”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Moja kaže 'Princeza' i moj zubar je to fotografirao kao moju pacijentovu iskaznicu."

U međuvremenu, kako prenosi The Sun, jedan je pitao: "Stvarno želim znati žališ li zbog toga jer je jako želim, ali stvarno."

Kao odgovor, Kenzie je napisala: "Da nemam puno drugih tetovaža to bi mi moglo smetati. To je dobro mjesto za tetovažu s obzirom na to koliko je skrivena."

Dva nerazdvojna psića iz skloništa, Peanut i Cashew, su se vjenčali i imali pravu ceremoniju ❤

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:10 01.06.2022.

Tetovaze brzo dosade🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije