Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Nakon dvije godine sam se pomirila s bivšim, no on ne pokazuje da mu je stalo: Jesam li pogriješila?'

Shuttershock
22.11.2021.
u 20:11

Kad smo prvi put bili skupa jedan drugom smo rekli "volim te" već za par tjedana, kaže, a sada je opet s bivšim već tri mjeseca, a on to još ne govori.

Nakon što smo dvije godine bili razdvojeni, razmaka, bivši i ja smo odlučili opet pokušati ali me izluđuju njegove dvosmislene poruke, napisala je anonimna djevojka terapeutkinji i The Sun kolumnistici, Deidre Sanders. 

-  Govori mi kako jedva čeka da uselim k njemu, a onda se nekoliko dana uopće ne javlja - rekla je, pa premda zna da mu posao oduzima mnogo vremena, pita se zna li on zaista što želi.

Njemu je 27 godina, njoj 26, a upoznali su se još u srednjoj školi.

Napravite reda među odnosima: Odgovori na ova pitanja reći će vam trebate li `prekinuti` s prijateljem

1/3

- Prvi put kada smo bili skupa jedan drugom smo rekli "volim te" već za par tjedana - dodala je, a sada su već tri mjeseca zajedno, a on to ne govori.

Iako je, kaže, sigurna da je on 'onaj pravi', pita se je li ona njemu ona s kojom želi biti.

- Činjenica da još nije rekao da vas voli ne znači da ni neće. Još ste u vrlo ranoj fazi svoje veze, pa mu dajte malo vremena - rekla je Deidre, a ako ipak izgubi strpljenje, savjetuje da ga otvoreno pita.

- Pitajte ga, samo on zna što osjeća - kaže terapeutkinja i poručuje joj da pokuša s njim i razgovarati o tome gdje oboje vide svoju vezu i što jedan od drugog očekuju da bi ovaj put i uspjelo.

Plaše se slomljenog srca: Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi i zaljubljivanja!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:50 24.11.2021.

Bivsima se ne vracaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije