Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav napredak!

Najteži tinejdžer na svijetu izgubio 320 kilograma u 4 mjeseca

najteži tinejdžer
Foto: screenshot/youtube
1/2
04.02.2014.
u 10:45

Khalid je dugo patio od depresije i ovo mu je podiglo moral i osjeća se puno bolje

Nakon intenzivnih tretmana u bolnici, tijekom četiri mjeseca Khalid Al Shaeri iz Saudijske Arabije izgubio je 320 kilograma i trenutno teži 290 kilograma, javlja Emirates 247.

Najteži tinejdžer na svijetu prebačen je zrakoplovom u specijaliziranu bolnicu u glavnom gradu Riyadhu nakon što dvije i pol godine nije mogao izići iz svoje sobe. Khalid Al Shaeri čekao je šest mjeseci da se iz SAD-a dopremi posebno naručeni i izrađeni krevet za njega, a dio njegova doma morali su demolirati vojnici i djelatnici Crvenog križa da bi ga mogli evakuirati iz stana na drugom katu.

Tamošnji list Ajel objavio da se mladić, nakon tolikog gubitka kilograma, ponovno smije i veseli. Khalid je dugo patio od depresije i ovo mu je podiglo moral i osjeća se puno bolje. Srce i pluća mu sada funkcioniraju znatno bolje nego prije, može pomaknuti noge i ruke, pa čak i sjesti u stolicu, rekao je liječnik Dr Ayed Al Qahtani.

>>Smršavite bez dijete i vježbanja pomoću ovih savjeta

>>Evo kako izgubiti višak kilograma, a ne izgubiti 'zdrav razum'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije