Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupovina

Najpopularnije vrijeme za kupnju na internetu je srijeda u 16 sati

laptop
AFP/PIXSELL
25.08.2010.
u 16:00

Zaposlenici priznaju da kupnji na internetu pribjegavaju da bi bar malo izbjegli stres na poslu i odagnali umor.

Šefovi koji su zabrinuti jer njihovi zaposlenici previše vremena provode na internetu trebali bi ih provjeravati u srijedu nakon ručka. Naime, u srijedu oko 16 sati zaposlenici će najčešće ostaviti posao sa strane i koncentrirati se na malu terapiju kupnje na internetu. Utvrđeno je da je internetska kupnja za 75 posto veća srijedom u 16 sati nego što je to drugih radnih dana i sati. Zaposlenici priznaju da kupnji na internetu pribjegavaju da bi bar malo izbjegli stres na poslu i odagnali umor. Poslijepodnevni sati su i inače popularniji za kupnju nego što je to prijepodne.

Popularno vrijeme za kupnju na internetu je i nedjeljna noć, u kojoj je kupnja za 27 posto veća nego u subotnju noć, kada trgovci bilježe najmanju prodaju.

Istraživanje je provela internetska stranica InvisibleHand.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije