Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako neobično

Najčudniji rođendanski pokloni: 'Baka mi je jedne godine poklonila Bibliju i teglu kiselih krastavaca'

Shutterstock
05.07.2019.
u 06:41

Korisnici popularnog Reddita napisali su svoje najčudnije rođendanske poklone

Korisnici Reddita otkrili su koji su najčudniji rođendanski pokloni koje su dobili od svojih prijatelja ili obitelji, a odgovori su stvarno raznoliki. Od iskorištene društvene igre, iskorištene svijeće do nesparenih čarapa i Biblije s teglicom kiselih krastavaca. Evo nekih od najboljih odgovora.

Premala majica

"Zadnji puta kada me moja tetka vidjela imala sam samo četiri godine. Poslala mi je dječju majicu sa Spidermanom kada sam imala 13." 

Nesparene čarape

Foto: Reddit
"Dobio sam 10 čarapa koje nisu bile sparene. I dalje ih nosim." 

Cigla od djeda

Foto: Reddit
"Kada sam imao 10 godina rekao sam da želim ciglu za poklon od djeda i rekao sam mu da mi treba cigla da mogu gađati televizor kako bismo dobili novi. Na rođendan sam dobio lijepo upakiranu ciglu. Kada sam pogledao u djeda, umirao je od smijeha. Nedostaje mi." 

Iskorištena društvena igra

Foto: Reddit
"Društvena igra u kojoj fali nekoliko djelova. A osoba od koje sam to dobio me tražio da mu vratim poklon nekoliko dana kasnije."

Kutija čokolada

Foto: Reddit
"Za svoj sam 18. rođendan imao tulum iznenađenja u podrumu kojeg su organizirali moji prijatelji. Jedan od prijatelja mi je dao mini kutiju čokoladnih dražeja i svi su se potpisali na kutiju prije nego sam stigao. Njegovo objašnjenje je bilo: 'Nisam ni znao da ćeš imati tulum iznenađenja do prije sat i pol pa sam se uspaničio i pogledao oko sebe što bi moglo poslužiti kao poklon i onda sam vidio tu kutiju u kuhinji i shvatio da je to to.' 

I dalje imam tu kutiju na komodi." 

Biblija i krastavci

Foto: Reddit
"Baka mi je jedne godine poklonila Bibliju i veliku teglu kiselih krastavaca. Da imam nešto za grickati dok postajem dobar religiozni dječak, pretpostavljam." 

Ružan kipić

Foto: Reddit
"Prijatelj mi je dao najružniji kip mačke koji je ikada postojao... Zato jer ga on nije htio."

Pepeljara

Foto: Reddit
"Pepeljara u obliku zahodske školjke od tetka kada sam bio tinejđer. Nisam pušio tada ni nikada." 

Poklon paket svake godine

Foto: Reddit
"Dobivao sam poklon paket koji je uključivao dezodorans, gel za tuširanje i šampon od tete i tetka doslovno svake godine. Prvo sam mislio da mi to kupuju jer je jeftino, ali nakon treće godine počeo sam sumnjati u svoju higijenu." 

Iskorišteni krevet za mačke 

Foto: Reddit
"Luda bivša cura od mojeg brata poklonila mi je prljavi (stvarno jako prljavi) krevet za mačke... Zahvalio sam joj se i stavio ga na mjesto na koje mačka nikad neće dospjeti i bacio ga nakon što je ona otišla iz stana."

Pismo od bake 

Foto: Reddit
"Moja baka - koja živi na suprotnoj strani obali SAD-a - napisala mi je pismo za rođendan kada sam napunio 16 godina. U njemu je navela nekoliko stvari: 

Nemoj osramotiti obitelj sada kada voziš, 

Vrijeme je lijepo ovdje u Pennsylvaniji. 

Molim se Bogu svaki dan da ne ideš u pakao s obzirom da si prestao ići u crkvu. 

Tada sam saznao jednu stvar. Moja baka stvarno voli lijepe proljetne dane. 

I ne, nije bilo novaca u pismu."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije