Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Najbolji način za podgrijavanje pizze da ne bude - gnjecava i bezukusna

shutterstock
25.11.2022.
u 13:30

Stručnjakinja za pizzu priskočila je u pomoć i podijelila svoj najbolji savjet za najbolji način podgrijavanja pizze.

Pizza je jedna od onih namirnica koje su univerzalno omiljene i mogu se jesti gotovo u bilo koje doba dana. Jedini problem koji biste mogli imati je kada dođe vrijeme da podgrijete ostatke koje niste uspjeli popiti tijekom prethodnog obroka.

Mnogi bi ljudi mogli doći u iskušenje da svoju pizzu stave u mikrovalnu pećnicu da je ugriju, ali to će vjerojatno učiniti pizzu prilično vlažnom i neće vam dati rastopljeni nadjev od sira kakav želite. 

Tajna za savršenu pizzu nije u sastojcima već u jednom triku u pripremi:

1/5

Srećom, stručnjakinja za pizzu priskočila je u pomoć i podijelila svoj najbolji savjet za najbolji način podgrijavanja pizze.

Nicola Jackson-Jones, vlasnica pizzerije Two Cents, podijelila je neke svoje gurmanske savjete s Mirrorom i poziva ljude da ne stavljaju pizzu u mikrovalnu. Umjesto toga, potrebna vam je samo - tava i poklopac.

Uzmite tavu i zagrijte je, zatim stavite pizzu unutra i stavite poklopac na tavu da zadržite malo te topline i ostavite dok vam sir ne počne prokuhavati. Ova metoda pizzi daje hrskavo i ukusno tijesto, a ne mekano i gnjecavo.

Znanstvenici došli do novih saznanja kada je najučinkovitije vježbati ako želite zdravije srce!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije