Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s fotografijom i novcem

Bizarna priča s TikTok-a: "Dobila sam paket od bake koja je umrla prije 2 godine..."

TikTok/@_jen_hamilton_
24.11.2022.
u 14:30

Moja mama nije imala pojma o paketu, ali je čim ga je vidjela prepoznala bakin rukopis, priča ona i kaže da su; da stvar bude još bizarnija; njena sestra i sestrična dobile identične pakete, s istim sadržajem unutra.

Kad joj je prije par dana poštar donio paket, influencerica Jen Hamilton se šokirala shvativši da pošiljka stiže od njene bake; koja je preminula prije gotovo dvije godine...

Na svom je TikTok računu tako podijelila snimku na kojoj otvara 'bakin' dar, a njen je video sa skoro šest milijuna pregleda brzo postao viralan.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

U paketu je Hamilton našla fotografiju na kojoj su baka i djed; koji je također preminuo; te ček na 250 dolara (oko 1,800 kn).

Prvo je, kaže, pomislila da je možda baka davno poslala paket koji je nekako tek sad stigao do nje, no paket je s bakine adrese poslan prije par dana, 16. studenog.

"Nije bilo pisma ni nikakvog konteksta, ničeg...", objašnjava zbunjena Hamiltona i pokazuje adresu na kojoj je baka živjela naznačenu kao 'adresa pošiljatelja'.

@_jen_hamilton_

 

♬ original sound - Jen Hamilton

“Moja mama nije imala pojma o paketu, ali je čim ga je vidjela prepoznala bakin rukopis", dodala je Hamilton u sljedećem videu gdje kaže i da su; da stvar bude još bizarnija; njena sestra i sestrična dobile identične pakete, s istim sadržajem unutra.

- Tijekom ovih blagdana ću taj novac potrošiti kako bi baka htjela! - zaključila je.

“Rijetko kad članovi obitelji nisu škrti ni nakon smrti...", našalio se jedan pratitelj, a prenosi NY Times.

Stjuardesa podijelila: "Ovakvi putnici najviše živciraju osoblje u avionu..."

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
10:12 25.11.2022.

slala preko HP express dostave?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije