Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi istraživanje

Najbolje ljube Švicarci, a Britanci su na zadnjem mjestu. Hrvati? Nema ih na listi

zavođenje, muškarac
Foto: Thinkstock
26.03.2014.
u 11:58

Danci i Finci nacija su koja najčešće vara partnere. Njih 32 posto priznalo je kako su varali u vezama ili u braku.

Anketirano je više od 14.000 ljudi, a ispitanici su usporedili 15 europskih zemalja.

Na toj listi Velika Britanija je na posljednjem mjestu, dobila je samo 3,3 boda. Švicarci su dobili titulu najboljih ljubavnika s ocjenom 3,9. Slijede ih Nizozemci i Austrijanci. Slični su rezultati i u ocjenjivanju kvalitete seksualnog života.

Britanci su najnezadovoljniji, a Švicarci ponovo najzadovoljniji. Nizozemci i Španjolci također su vrlo maštoviti i zadovoljni na tom polju.

Gotovo 11 posto Britanca priznalo je da nosi različite kostime tijekom seksa, kao i 14 posto Finaca. Nizozemci i Austrijanci na prvom su mjestu kada je riječ o spolnim odnosima na javnim mjestima.

Francuzi, koji su blizu vrha liste najboljih ljubavnika, preferiraju spavaću sobu za seksualne aktivnosti. Možda ćete pomisliti da su tradicionalni zbog toga, ali razuvjerit će vas informacija da su upravo Francuzi imali toliko partnera da ni sami ne znaju broj. Samo ih se polovica mogla sjetiti njihovih imena.

Danci i Finci nacija su koja najčešće vara partnere. Njih 32 posto priznalo je da su varali u vezama ili braku.

Nizozemci su najvjerniji, a varalo ih je samo 15 posto. Skandinavci i Danci vole imati veze za jednu noć. Njih 51 posto reklo je kako to i prakticira.

>>Žene otkrivaju: Ovo su najbolji ljubavnici na svijetu

>>Želite da ona dođe do vrhunca? Evo što čini dobrog ljubavnika

Komentara 2

Avatar GrgaPrgomet1941
GrgaPrgomet1941
12:13 26.03.2014.

no comment ako nema vijesti stvorite ih

Avatar noemy-no
noemy-no
12:24 26.03.2014.

Svicarci nisu prevaranti, kad se zabavljaju , zabavljaju se , kad su u ozbiljnoj vezi posvete se ozbiljnoj vezi. Takvi su u svemu. Kao sto su i nemoralni ljudi, skloni prevarama, nemoralni u svemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije