Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavaju poljupce

Na ovih 7 mjesta svaka žena želi da je ljubite, a niti jedno nisu usne

shutterstock
27.10.2023.
u 20:26

Žene vole ljubljenje jer je ono znak intimnosti i bliskosti pa vam neće zamjeriti ako ih ljubite možda i više nego trebate.

Žene se obožavaju ljubiti, no usta nisu jedino mjesto na ženi koje žudi za muškarčevim poljupcima. Žene vole ljubljenje jer je ono znak intimnosti i bliskosti pa vam neće zamjeriti ako ih ljubite možda i više nego trebate. Stoga, ako se želite zbližiti kao par, ovo su dijelovi tijela žene koja trebate ljubiti.

Vrat: Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

VEZANI ČLANCI:

Donji dio leđa: Ljubljenjem tog područja možete seksualno uzbuditi ženu jer iz toga mjesta kreću svi živci genitalija.

Čelo: Ljubljenje u čelo neće je sigurno seksualno uzbuditi, ali ćete joj tako pokazati da je volite.

Prsti: Na završecima prstiju nalaze se brojni živci zbog čega su osjetljivi na dodir. Kada tijekom seksa sišete ili ližete prste, uzbuđenje se može samo povećati.

VEZANI ČLANCI:

Bradavice: Ljubljenjem bradavica oslobađa se hormon oksitocin, poznat i kao hormon ljubavi, a bradavice su kod nekih žena povezane i s genitalijama pa ljubljenjem možete poslati signale u njezin klitoris.

Uši: Uši mogu biti jako osjetljive zbog toga jer se u njima nalaze završeci brojnih živaca. Osim što ćete ih ljubiti, šapućite joj nešto na uho, to će je još više uzbuditi.

Klitoris: U klitorisu se nalaze završeci 8000 živaca, dok se na penisu nalaze završeci njih 4000. Više od toga i nije potrebno reći.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Komentara 4

PO
Poletarac101
20:23 28.10.2023.

Spas u zadnji čas...Hvalaaaa vam puno 🙌🙃

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:13 27.10.2023.

Ne znam baš za prste, ali zaboravili ste, po meni, donji dio trbuha. Trbuh, općenito, kao i leđa, općenito, ali posebno donji dio trbuha.

MI
mikimouse12
20:51 27.10.2023.

Koju god sam ja ljubil nije nikad rekla da hoce da joj cuclam prste kao bradavice, ali su bile napaljene kad sam im vrat ljubil. A tog ovdje na listi mens

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije