Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncem na obrve


Na hollywoodsku metodu u Zagrebu se čeka tjednima

obrve
pixsell
13.03.2012.
u 12:59

Za čupanje koncem potrebna je dobra obuka i visoka koncentracija jer je lako pogriješiti

Na nedavnoj dodjeli Oscara, na crvenom tepihu sve su oči bile uprte u toalete i šminku poznatih glumica. Zanimljivo, većina poznatih diva s velikog platna posebnu pažnju posvećuje uređenju obrva. A što se njih tiče, pinceta i čupanje dlačica mogu u ropotarnicu povijesti. Naime, hollywoodske dive obrve oblikuju threadingom, metodom oblikovanja obrva i uklanjanja dlačica s lica koncem.

Drevna metoda

Čupanje dlačica koncem drevna je indijska metoda, vrlo precizna, pogodna čak i za najosjetljiviju kožu. Poseban antibakterijski konac od svile i pamuka namota se oko svake dlačice i lagano klizi po koži. Dlačice se mogu brzo ukloniti – za obrve je potrebno od pet do petnaest minuta, a za nausnice tri minute.

Za ovom hit-metodom poludjele su Hrvatice, a ne smeta im ni cijena koja se penje do 200 kuna po tretmanu. U jedinom domaćem salonu, Adam i Eva koji vodi Manuela Tuškan, postoji čak i lista čekanja za taj tretman.

Kristali umjesto dlačica


Osim čupanja neposlušnih dlačica na obrvama koncem, pravi je hit i takozvana bollywoodska metoda – brazilska depilacija nakon koje se koža ukrašava kristalima Swarovski.

To zadovoljstvo stajat će vas od 250 kuna (ovisno o broju kristalića) naviše, a navodno je hit i među poznatim Engleskinjama poput Sienne Miller koja je ovu vrstu depilacije preko Twittera preporučila i svojim prijateljicama i obožavateljicama.

Komentara 16

ST
stela
16:33 13.03.2012.

metoda je dobra i cisca jer se konac ne koristi ponovo. a satnica kozmeticara jos bolja, 200 kuna za 5-15 minuta.

OB
-obrisani-
17:35 13.03.2012.

Nije ni cudo sto su zene postale umjetne. Ove danasnje nemaju nista zajednickog sa prirodnim zenama.

Avatar lida
lida
15:27 13.03.2012.

ovo je ssuuuperrrrr...stoga preporucam (vec probala par puta)...ovdje u Tx cijena je $ 10...(samo obrve)....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije