Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mama na mumsnetu

'Muž me nazvao sebičnom jer sam djetetu za rođendan naručila tortu koju i ja mogu jesti'

Shutterstock
02.11.2023.
u 08:00

"Ti si u pravu, a suprug ti je idiot", napisala je jedna osoba bez puno zadrške. a druga se složila: "Nisi nerazumna, on je, 'normalna' torta je apsolutno istog okusa kao ona bez glutena".

Jedna je žena nedavno na roditeljskom portalu Mumsnet ispričala kako ju je suprug kritizirao zbog rođendanske torte koje je naručila za kćerku. Naime, kako boluje od celijakije, mama je odlučila naručiti tortu bez glutena kako bi i sama mogla pojesti komad, zbog čega ju je suprug nazvao sebičnom, tvrdeći da kolač bez glutena nije fin kao 'obični'. "Moja će kćer početkom prosinca navršiti godinu dana pa sam u lokalnoj slastičarni dogovorila da mi naprave tortu za nju. Tražila sam da bude bez glutena jer imam celijakiju", napisala je žena u anonimnoj objavi.

"Moj je muž rekao da je to sebično jer 'kolači bez glutena nisu tako fini kao normalni kolači', a čini se da ne može smisliti nijedan drugi razlog", napisala je, dodavši kako je samo htjela pojesti komad djetetove prve rođendanske torte. Ipak, mnogi su u komentarima bili podijeljeni oko toga tko je u pravu, ona ili suprug.

"Ti si u pravu, a suprug ti je idiot", napisala je jedna osoba bez puno zadrške. a druga se složila: "Nisi nerazumna, on je, 'normalna' torta je apsolutno istog okusa kao ona bez glutena",  napisala je, dodavši: "Vjerujem da će u slastičarni svakako napraviti dobar kolač".  Neki su pak predložili da par napravi dvije torte, kako bi svi bili sretni. "Kužim i tebe i njega. Možda su dvije torte najbolje rješenje!", piše jedan korisnik, a drugi dodaje: "Dvije torte, obavezno! Nikada nisam čuo da je netko rekao nešto lijepo o tortama bez glutena!", prenosi Mirror.

Mamu oduševila sinova čestitka, a onda uočila što piše sitnim slovima

Komentara 3

MO
montello
09:49 02.11.2023.

ne treba se svadati zbog torte

RO
RogaBabaroga
09:47 02.11.2023.

a on kao nije sebican!? on je skroz ok, jel da

MI
mikimouse12
08:22 02.11.2023.

A da je zatrazila da se napravi pola torte sa i pola bez glutena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije