Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno, zar ne?

Muškarci, žene ćete osvojiti ako vam uspije – ovo!

Par
Foto: Thinkstock
04.09.2014.
u 08:30

Žene vole muškarce koji imaju svoj ego pod kontrolom. Zato nemojte dvojiti oko humora na svoj račun jer će vas to prikazati u dobrom svjetlu

Kako je osvojiti? Kako može postati samo moja?

Pitanja su to na koja su muškarci barem jednom u životu tražili odgovor. Postoji li zaista neki trik za uspjeh? Odgovor na to pitanje donosi portal TOI koji piše kako je za osvojiti ženu dovoljno sasvim malo.

Ako je uspijete nasmijati, to je jedan od najuspješnijih načina da osvojite ženu. One vole vesele i duhovite muškarce. Ako vam se to pak ne čini tako jednostavnim, možda će vam ovi savjeti u tome pomoći.

Žene vole muškarce koji imaju svoj ego pod kontrolom. Zato se nemojte dvojiti oko humora na svoj račun jer će vas to prikazati u dobrom svjetlu. Naravno, nemojte pretjerivati jer je tanka linija između takvog humora i nedostatka samopouzdanja.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Budite originalni. Izbjegavajte "recitirati" rečenice svojih omiljenih komičara. Iako vam može proći da ona za njih nije čula, s vremenom postoji opasnost da budete "otkriveni". Budite svoji i originalni. Ako ne znate kako to učiniti, pokušajte s onim što gotovo uvijek pali ako je dobra šala u pitanju: "Kolega s posla mi je jučer ispričao odličan vic. Ide ovako....." Na taj ste se način ogradili od toga da "prodajete tuđe fore pod svoje", a njen osmijeh ili nedostatak istog odmah vam može otkriti imate li isti smisao za humor.

>>Evo zašto je veza s razvedenim muškarcem odlična stvar

>>Znate li kako prepoznati da mu je uistinu stalo do vas?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije